Με μάρτυρες δημοσιογράφους ξεκινά η έρευνα για τη Χρυσή Αυγή

Με μάρτυρες δημοσιογράφους ξεκινά η έρευνα για τη Χρυσή Αυγή
Δεν αποκλείεται να μπουν σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων.

Χωρίς καθυστερήσεις ξεκίνησε η έρευνα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Οι πρώτοι μάρτυρες έχουν ήδη κληθεί για κατάθεση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του capital.gr, ως πρώτοι μάρτυρες κλήθηκαν δημοσιογράφοι που ασχολήθηκαν με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής ή πήραν συνεντεύξεις από (αυτοχαρακτηριζόμενα) πρώην ή νυν μέλη του πολιτικού φορέα και κατήγγειλαν πρακτικές εγκληματικής οργάνωσης.

Από τις συγκεκριμένες καταθέσεις αναμένεται να προκύψουν τα ονοματεπώνυμα των ανθρώπων που κατήγγειλαν κραυγαλέες περιπτώσεις εγκληματικής δράσης και τα οποία αν προσέλθουν και επαναλάβουν όσα είπαν στις συνεντεύξεις τους, δεν αποκλείεται να μπουν και σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων.

Η εισαγγελική έρευνα αφορά τις 32 περιπτώσεις που περιλαμβάνει ο φάκελος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου, Δένδια.

Από το πρωί στον Άρειο Πάγο, έγιναν αλλεπάλληλες συσκέψεις με την εισαγγελέα κ. Κουτζαμάνη, τον αρμόδιο αντιεισαγγελέα για την αντιτρομοκρατία κ. Τζαβέλα και τον αντιεισαγγελέα κ. Βουρλιώτη για να καθοριστεί το πλαίσιο των προανακριτικών ενεργειών για την υπόθεση.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...