Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της Ομοσπονδίας επαγγελματιών Ναυπακτίας & Δωρίδας .Βίντεο-Φωτο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός και η κοπή της Βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας επαγγελματιών Ναυπακτίας & Δωρίδας στο Κτήμα Σίνης στην Ναύπακτος. Πλήθος κόσμου και επισήμων τίμησε την προσπάθεια της Ομοσπονδίας σε ένα γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί. Η όμορφη η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου της Ομοσπονδίας Τάκη Σούζα και στην συνέχεια ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας την οποία ευλόγησε ο  Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Αιτ/νιας κ. Βαρεμένος , ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρας , ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος , οι πρώην δημαρχοι , κ. Μπουλές (υποψ.Δήμαρχος) , κ.Παπαθανάσης, κ. Νταουσάνης (υποψ.Δήμαρχος), ο αντιπεριφερειάρχης κ. Λύτρας , ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Κοτρωνιάς , ο αντιδήμαρχος κ. Φράγκος , ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Λιβανός , ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ κ. Τσερπέλης ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αιτ/νιας κ. Τσιχριτζής, οι υποψήφιοι δήμαρχοι κ. Γκίζας, κ.Γούλας και κ. Τσουκαλάς καθώς και άλλοι.
Μετά την κοπή της βασιλόπιτας ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παπαιωάννου απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό και κάλεσε στο βήμα τους επαγγελματίες της Ναυπακτίας κ. Κοντοχρήστο και κ. Κοτρώνη καθώς και τον πρόεδρο του επιμελητηρίου κ. Τσιχριτζή  όπου τους απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα.

Βίντεο οι βραβεύσεις


 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...