Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Π. Κατσούλη με τίτλο : “1940 -1950 Φωτεινές και σκοτεινές ημέρες στην περιοχή Μεσολογγίου”

Με μεγάλη επιτυχία και ενδιαφέρον από όσους βρέθηκαν  αίθουσα εκδηλώσεων του νομαρχιακού μεγάρου στο Μεσολόγγι παρουσιάστηκε  το νέο βιβλίο του Παναγιώτη Κατσούλη από τις εκδόσεις «Γραφικές Τέχνες Κασσαβέτης» με τίτλο: “1940 -1950 Φωτεινές και σκοτεινές ημέρες στην περιοχή Μεσολογγίου”. Ένα ξεχωριστό βιβλίο που αναλύει γεγονότα μια σκοτεινής εποχής για την περιοχή του Μεσολογγίου αλλά και γενικότερα στην Αιτωλοακαρνανία μιας εποχής που ακόμη μέχρι και σήμερα έχει αφήσει ανοιχτές πληγές.

Ο εκπαιδευτικός και πρώην Δήμαρχος Μεσολογγίου κατέγραψε τα ιστορικά γεγονότα άγνωστα αλλά χωρίς να κρίνει και να γίνει δικαστής σε αυτά  με μοναδικό σκοπό να παρουσιάσει τα πραγματικά συμβάντα και να δώσει σε όσους δεν γνωρίζουν ιστορική γνώση  η οποία  είναι εκείνη που μας απελευθερώνει από τις πληγές του παρελθόντος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρας , ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μπαλαμπάνης , η βουλευτής Αιτ/νιας κ. Τριανταφύλλου , ο αντιπρόεδρος της ΟΣΥΝ κ. Καλαβρουζιώτης  ο  Λέκτορας ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας κ. Ασημακόπουλος και ο πρόεδρος και ιδρυτής της Διεξόδου κ. Κορδόσης καθώς φορείς και πολίτες του Μεσολογγίου αλλά και από ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία.

Για το νέο βιβλίο του Παναγιώτη Κατσούλη μίλησαν  οι:

Χρήστος Καζαντζής, Διευθυντής Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Μαρία Μπακαδήμα, Προϊσταμένη ΓΑΚ Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Δημήτρης Μούρκας, Ιστορικός ερευνητής

Λίνος Υφαντής, Φιλόλογος, Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Φιλολόγων

Γιάννης Ράπτης, Φαρμακοποιός, συγγραφέας

Την εκδήλωση η οποία η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό και χωρίς την αποστολή ατομικών προσκλήσεων συντόνισε ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Μαλαβέτας.

Δείτε πλούσιο φωοτραφικό υλικό:




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...