Με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά Μπάσκετ Παίδων του ΠΑΣ Ναυπάκτου για τα «ΠΑΠΑΧΑΛΑΜΠΕΙΑ 2017

Τροπαιούχος η ABC Πάτρας που επικράτησε στην παράταση του ΠΑΣ Ναυπάκτου με 52-55
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 το Τουρνουά Μπάσκετ Παίδων που διοργάνωσε ο ΠΑΣ Ναυπάκτου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΠΑΠΑΧΑΛΑΜΠΕΙΑ 2017», στο οποίο πήραν μέρος οι ομάδες Προμηθέας Πάτρας, ABC Πάτρας, ΑΛΦΑ ΄93 και ΠΑΣ Ναυπάκτου.
Η ανταπόκριση των θεατών ήταν μεγάλη, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στο κλειστό γυμναστήριο, ενώ τα παιχνίδια ήταν ανταγωνιστικά κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον. Αντιπροσωπευτικός του υψηλού ανταγωνισμού, και του επιπέδου των αθλητών που έλαβαν μέρος, υπήρξε ο τελικός της διοργάνωσης, στο οποίο η ομάδα ABC Πάτρας, επικράτησε στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης του ΠΑΣ Ναυπάκτου με 52-55. Η ομάδα της Πάτρας, πιο ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία, κατέκτησε το τρόπαιο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την ομάδα της Ναυπάκτου, που όμως απέδειξε με την εμφάνισή της, για μία ακόμα φορά, την πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται στις μικρές ηλικίες. Στον μικρό τελικό η ομάδα ΑΛΦΑ ΄93, από το Αγρίνιο, έκαμψε εύκολα την αντίσταση του Προμηθέα Πάτρας επικρατώντας με 40-60 και κατέλαβε την 3η θέση.
Στο Τουρνουά, μεταξύ άλλων, παρευρέθησαν, κάνοντας παράλληλα την απονομή των μεταλλίων και των αναμνηστικών, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Σταδίου κ. Γιώργος Αλεξόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ναυπακτίας κ. Γιάννης Σύψας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γιώργος Σιαμαντάς και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Αντρέας Κοτσανάς.
Η Διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο του ΠΑΣ Ναυπάκτου ευχαριστεί την Διοίκηση του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου και τον Πρόεδρό της κ. Γιώργο Αλεξόπουλο, καθώς και το Δήμο Ναυπακτίας, για την συμβολή τους στην αναβίωση των «ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΩΝ» και προσδοκά το Τουρνουά που με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε φέτος να γίνει ΘΕΣΜΟΣ για την νεολαία της πόλης μας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...