Με μουσικές εκδηλώσεις κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του PHotopolis

Με δύο μουσικές εκδηλώσεις κορυφώνονται οι δράσεις  του Φωτογραφικού Φεστιβάλ Αγρινίου Photopolis.

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο χώρο της Γλυπτοθήκης της παλαιάς Δημοτικής Αγοράς Αγρινίου, στο χώρο της φωτογραφικής έκθεσης της “art8”, ο Χάρης Οικονόμου θα δώσει ρεσιτάλ κλασσικής κιθάρας.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ανήκει στην σύγχρονη φιλολογία της κιθάρας και διακρίνεται για τα μοντέρνα &jazz στοιχεία, την πολυρρυθμία, την ατονικότητα και τις σύγχρονες τεχνικές.

Θα παίξει κομμάτια: Dyens, Piazzolla, V. Lobos, Koehne, Koshkin.

Ο Χάρης Οικονόμου είναι αριστούχος της τάξης του διεθνούς φήμης κιθαριστικού ντουέτου Ευάγγελου Ασημακόπουλου και Λίζας Ζώη, απέκτησε το πτυχίο κιθάρας το 2000. Έως το 2006 ολοκληρώνει της σπουδές του στην κιθάρα με την απόκτηση της δεξιοτεχνίας κ του διπλώματος. Είναι επίσης κάτοχος αντίστιξης και διπλώματος Βυζαντινής μουσικής. Έχει εμφανιστεί σε διάφορες πόλεις είτε ως σολίστ είτε ως μέλος μουσικών συνόλων. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες φεστιΒάλ  και masterclass στην Ελλάδα κ το Εξωτερικό. Στα χρόνια διδασκαλίας του έχει δημιουργήσει μία αξιόλογη τάξη νέων κιθαριστών.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 9 το βράδυθα πραγματοποιηθεί Μουσική Συναυλία με τους BluesBashστο χώρο της Πλατείας Δημάδη, στην βεράντα πίσω από την Παλαιά Δημοτική Αγορά.

ΟιBluesBashθαπαίξουνκομμάτια:  blues / funk / new orleans grooves.

Στο συγκρότημα συμμετέχουν:

Σπύρος Μπάρλας / φωνή-φυσαρμόνικα

Σταύρος Παναγιωτόπουλος / ηλεκτρική κιθάρα

Νίκος Ζαρκαλής / ηλεκτρικό μπάσο

Μάκης Φεγγούλης / ντραμς

Η Είσοδος  και στις δύο εκδηλώσεις θα είναι Ελεύθερη.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...