Με παρέμβαση Σταϊκούρα διαγράφουν το πρόστιμο 300 ευρώ στη γιαγιά από τη Λαμία

Διαγράφεται το πρόστιμο των 300 ευρώ από τη Λαμία, που είχε επιβληθεί σε γιαγιά για άσκοπη μετακίνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινώνησε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Φθιώτιδας και τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Λαμίας, και συζήτησαν την περίπτωση αυτή.

Ετσι, αποφασίστηκε να μην ισχύσει τελικά το πρόστιμο για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας. Ωστόσο, οι πληροφορίες από τη Λαμία λένε ότι όταν επιβλήθηκε το πρόστιμο από τους αστυνομικούς η γιαγιά δεν φορούσε ως όφειλε μάσκα και της έγιναν συστάσεις γι’ αυτό.«Ζούμε μια υπέροχη θλιβερή περίοδο»

Υπάρχουν, επίσης καταγγελίες και τις γίνονται συστάσεις και για το γεγονός ότι πουλάει τα προϊόντα της σε πλατείες και δρόμους χωρίς άδεια αλλά και μπροστά από τραπεζικά ιδρύματα.

Σε κάθε περίπτωση, λένε αστυνομικές πηγές, ουδέποτε εξαντλείται η αυστηρότητα σε περιπτώσεις όπως αυτής της γιαγιάς και για το λόγο αυτό δεν θα πληρωθεί το πρόστιμο.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη 80χρονη έχει στην πλάτη της μια βαριά και δραματική ιστορία καθώς φέρεται να έχασε σε τρία διαφορετικά τροχαία τα δύο παιδιά της, και αργότερα τον εγγονό της

https://youtube.com/watch?v=vSvcQzHgtqM%3Ffeature%3Doembed


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...