Με πιστόλι στο Κοινοβούλιο βουλευτής της Χ.Α.

Με πιστόλι στο Κοινοβούλιο βουλευτής της Χ.Α.
Χρυσαυγίτης βουλευτής παραλίγο να εισέλθει στο Κοινοβούλιο με το πιστόλι του, σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία», αλλά έγινε αντιληπτός από αστυνομικό ο οποίος τον εμπόδισε.
Το όπλο ήταν ακουμπισμένο στο κάθισμα του συνοδηγού, ενώ ο χρυσαυγίτης κατευθυνόταν με το αμάξι του προς το υπόγειο γκαράζ της Βουλής.

Ο αστυνομικός που ελέγχει τους εισερχόμενους στο χώρο στάθμευσης του μεγάρου, τον αντιλήφθηκε και του είπε να το κρύψει.

Ο βουλευτής ακολούθησε την οδηγία, ωστόσο δεν παρέλειψε να ξεστομίσει: “Προτιμώ να φάω πρώτος εγώ κάποιον, παρά να με φάει αυτός”.

Δυστυχώς, το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το πρώτο.

Πριν λίγο καιρό, τόσο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος, όσο και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, έχουν ενημερώσει ότι οι βουλευτές της ΧΑ οπλοφορούν μέσα στο Κοινοβούλιο.

Εξάλλου, το επεισόδιο της Παρασκευής, με τα ναζιστικά παραγγέλματα των χρυσαυγιτών μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Βουλής, εκτός από την παραβίαση του κανονισμού του Κοινοβουλίου, προβλημάτισε και ανησύχησε την πλειοψηφία του σώματος.

Και η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή εξέφρασε την Κυριακή, σε συνέντευξή της, επιτέθηκε εναντίον των συγκεκριμένων βουλευτών για την οπλοφορία κι εξέφρασε την ανησυχία της για την πιθανότητα να τραβήξουν όπλο μέσα στη Βουλή.

Μόνο η ασφάλεια της Βουλής μπορεί να οπλοφορεί, και συγκεκριμένα η συνοδεία των πολιτικών αρχηγών, κι όχι οι ένστολοι αστυνομικοί.

Οι βουλευτές που οπλοφορούν, αφήνουν το πιστόλι τους σε ασφαλή χώρο, στην είσοδο του Κοινοβουλίου.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...