Με τα δυό πόδια γερά στη γη ο Βαζέχα

Απόλυτα δικαιωμένος από τους παίχτες του δήλωσε πως είναι ο Κριστόφ Βαζέχα μιλώντας στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα.

Όπως είπε αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες του, ενώ δεν έκρυψε ότι υπήρχε διάχυτο άγχος για να δοθεί συνέχεια στο πολύ καλό αποτέλεσμα της 1ης αγωνιστικής και μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας. «Οι απαιτήσεις μετά την πρώτη νίκη ήταν μεγαλύτερες. Για μας στόχος είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία και από εκεί και πέρα να δίνουμε όλον μας τον εαυτό για να κερδίζουμε κάθε ματς».

 

Ο Πολωνός μάλιστα εκτίμησε ότι το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμα πιο μεγάλο αν υπήρχε η δέουσα ψυχραιμία. «Με αυτά τα δύο αποτελέσματα θα φύγει το άγχος από τα παιδιά και από αύριο σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα», δήλωσε.

 

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής των Γιαννιτσών Ν. Παναγιωτίδης χαρακτήρισε μέτριο το παιχνίδι με λίγες φάσεις. Παράλληλα εκτίμησε ότι η αποβολή του Σκέμπη ήταν υπερβολική. «Σήμερα είχαμε κακή απόδοση, προσπαθήσαμε μετά το γκολ να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα, αλλά δεν το καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον Κριστόφ και καλή συνέχεια στον Φωκικό».

fokikos.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...