Με τα φαβορί και ένα Goal-Goal

Μια τριάδα έχουμε επιλέξει στo webfreebets.com από το σημερινό κουπόνι τού στοιχήματος με το μεγάλο ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε Γερμανία, Ισπανία και Γαλλία. Οι αποδόσεις απο την ιστοσελίδα της stoiximan.

ΚΟΛΩΝΙΑ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (16:30) 

Από το κακό στο χειρότερο η Κολωνία το τελευταίο διάστημα η οποία μετράει 4 ήττες και μία ισοπαλία στα 5 τελευταία παιχνίδια της, με αποτέλεσμα να έχεις φτάσει ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ουνιόν Βερολίνου με 2-1 χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να πατήσει πάνω στην καλή εμφάνιση πού έκανε κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης.  

Στον αντίποδα η Ντόρτμουντ μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League κόντρα στην Σεβίλλη πρίν από λίγες μέρες, επικράτησε και της Χέρτα εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, φτάνοντας τους 42 βαθμούς μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα διατηρώντας την 5η θέση. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει, τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.  

Φαβορί στην αναμέτρηση εμφανίζεται η Ντόρτμουντ όμως το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Οι πολλές απουσίες κυρίως στο χώρο του κέντρου, δυσκολεύουν την κατάσταση για την ομάδα του Έντιν Τέρζιτς πού καλείτε να προβεί σε αλχημείες. Από την άλλη η Κολωνία παίζει το τελευταίο της χαρτί καθώς με ήττα θα μπει σε «μπελάδες». Βάση προϊστορίας των μεταξύ τους αναμετρήσεων , περιμένω ανοιχτό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να σκοράρουν. Ποντάρισμα στο Goal-Goal σε απόδοση 1.80. Δείτε εδώ τις αποδόσεις από το euro 2021.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΣΕΒΙΛΛΗ (22.00) 

Αήττητη για 3ο σερί παιχνίδι η Βαγιαδολιδ, πού δίνει την δική της μάχη για παραμονή και του χρόνου στην Λα Λίγκα. Μετά την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Οσασούνα την προηγούμενη αγωνιστική βρίσκεται στην 16η θέση του πρωταθλήματος με 26 βαθμούς σε 27 παιχνίδια και στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει, τρεις ισοπαλίες, μία νίκη και ήττα.   

Από την άλλη η Σεβίλλη, μετά τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League, έχει αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα με ένα και μοναδικό στόχο, να τερματίσει στην πρώτη τετράδα ώστε να αγωνιστεί και την επόμενη χρονιά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Την περασμένη αγωνιστική πήρε μία άτυπη ρεβάνς κόντρα στην Έλτσε, επικρατώντας εντός έδρας με 2-0 χάρις στα γκολ των Ενεσιρι και Βάσκεζ.  

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτή. Οι γηπεδούχοι αν και αήττητη στα τελευταία παιχνίδια τους έχουν ένα δύσκολο έργο κόντρα στην ομάδα του Λοπετεγκι, η οποία προέρχεται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, που την έχουν ανεβάσει ψυχολογικά. Το διπλό (2) το Σεβιγιάνων βρίσκεται κοντά στο 1.90 στην Stoiximan.gr  αξίζει το ρίσκο βάση της κατάστασης τους.  

ΝΙΣ – ΜΑΡΣΕΙΓ (18:00)  

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Νις την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Λοριάν φτάνοντας τους 36 βαθμούς σε 29 παιχνίδια διατηρώντας τη 12η θέση στο πρωτάθλημα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στο Σαμπιονά μετράει δύο ήττες, δύο ισοπαλίες και μία νίκη, χωρίς να καταφέρει σε κανένα από τα 5 παιχνίδια ν κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. 

Από  την άλλη Μαρσειγ δείχνει να βρίσκει τον καλό της εαυτό το τελευταίο διάστημα, προερχόμενη από δύο σερί νίκες κόντρα σε Ρεν και Μπρέστ που την έχουν εδραιώσει στην 5η θέση του πρωταθλήματος. Στο παιχνίδι κοντά στην Μπρέστ προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Μίλικ με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 71ο λεπτό. Στην τελευταία 5 λεπτά του παιχνιδιού είμαστε έχει σημειώσει δύο τέρματα και πήρε μία σπουδαία νίκη που της δίνει μεγάλη ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια. 

Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη από τον περασμένο Δεκέμβριο ψάχνει η Μαρσέιγ, η οποία δείχνει σιγά-σιγά να βρίσκεται τα πατήματά της. Από την άλλη οι γηπεδούχοι δεν κινδυνεύουν προς το παρόν βαθμολογικά, ενώ  παραμένουν αήττητοι στα τελευταία τρία παιχνίδια τους. Το διπλό (2) της Μαρσέιγ βρίσκεται στο 2.40 στην bet365 και με μέση την κατάσταση της το τελευταίο διάστημα αξίζει να ρισκάρουμε. 

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και προσφέρουν στοίχημα από κινητό όπως το stoiximan app για Android και iOS.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...