Με ”τεσσάρα” στον τελικό του κυπέλλου η ΑΕΜ

Φωτο Αρχείου

Νίκη και πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας 2018-2019 για την ΑΕΜ το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Μαρτίου στο γήπεδο του Θέρμου επί του τοπικού Απόλλων με σκορ 4-0.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδι αφού μόλις στο 1΄ο Πιστόλης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μεσολογγίου, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Τσιούνης με 2 προσωπικά τέρματα στο 68΄ και 69΄ θα κλειδώσει το εισιτήριο του τελικού για την ομάδα του, με το τελικό σκορ να διαμορφώνετε στο 82΄ με αυτογκόλ του Χόντου μετά από σέντρα του Καβαλλάρη στην περιοχή.

Οι γηπεδούχοι από το 37΄ θα αγωνιστούν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Καλλιακμάνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στον τελικό η ΑΕ Μεσολογγίου ως φιλοξενούμενη θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Όμηρο Νεοχωρίου.

Οι δυο ομάδες έχουν ξαναβρεθεί στο παρελθόν ακόμα 2 φορές στο τελικό του θεσμού την περίοδο 1984-1985 και 1985-1986 με την ομάδα του Νεοχωρίου να μετράει ισάριθμες κατακτήσεις.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιόνας, Αντωνόπουλος και Κουτρουμάνος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957: (Βασίλης Παστρωμάς) Μπαλάφας Καλλιακμάνης, Βασιλάρης (46΄Χόντος), Ρόκκος, Γιαννοκώστας (59΄Αλπέντζος), Αριστόπουλος (67΄Κοκώνης Ε.), Καρβελάς, Δερβίδης, Κράνης (67΄Κοκώνης Σ.), Κούκος, Κώης.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Γιάκος) Καραγκούνης, Παπανικολάου (46΄Στεργίου), Παναγιωτόπουλος (79΄Ντίμο), Λίτσος, Τζαμαλής (69΄Ντζιμάνης), Τσιούνης, Καλοκαίρης, Πιστιόλης, Καβαλλάρης, Βασιλογιάννης (75΄Παλιάτσας).

aitosports.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...