Με την 53χρονη καθαρίστρια συναντήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης (ΦΩΤΟ)

Με την 53χρονη καθαρίστρια συναντήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης (ΦΩΤΟ)

Συνάντηση με την 53χρονη καθαρίστρια που παραμένει κρατούμενη στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών, είχε πριν από λίγο ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου. Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στις φυλακές, ο κ. Καλογήρου συνομίλησε με την 53χρονη όπως και με τις υπόλοιπες κρατούμενες στον Ελαιώνα Θηβών.

Η 53χρονη πάντως, μιλώντας μέσα από τη φυλακή στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος του Βόλου» εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για το τεράστιο κύμα συμπαράστασης που υπήρξε με αίτημα την άμεση αποφυλάκιση της.

σδφ

«Ντρέπομαι αλλά ήθελα τα παιδιά μου να έχουν μια καλύτερη ζωή από τη δική μου. Έτρεμε η ψυχή μου μη μεγαλώσουν σε ίδρυμα όπως εγώ», λέει η γυναίκα, εξηγώντας του λόγους που την οδήγησαν να παραποιήσει το απολυτήριο της ΣΤ΄ δημοτικού προκειμένου να προσληφθεί στον παιδικό σταθμό την περίοδο που η ίδια ήταν το μοναδικό στήριγμα για την οικογένεια και τα δυο της παιδιά.

Ο κ. Καλογήρου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών στον Ελαιώνα Θηβών, ξεναγήθηκε επίσης στο αγροτικό τμήμα, στο κέντρο απεξάρτησης, στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας, στο ιατρείο και στον βρεφονηπιακό σταθμό.
Τον υπουργό Δικαιοσύνης συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Ευτύχης Φυτράκης.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/347593-Me-ten-53chrone-katharistria-synantetheke-o-ypoyrgos-Dikaiosynes-PHOTO ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...