Με τον συνδυασμό Γιαννόπουλου στη Δωρίδα, Παπακωνσταντίνου και Κατσαρός στη Δ.Ε.Ευπαλίου

Η Παράταξη “Μαζί για τη Δωρίδα” με επικεφαλής τον Δημήτρη Γιαννόπουλο ανακοινώνει σήμερα άλλους δυο υποψηφίους για την Δημοτική Ενότητα Ευπαλίου. Τον Φώτιο Παπακωνσταντίνου και τον Νικόλαο Κατσαρό. Δύο επίσης νέα πρόσωπα ικανά, με ήθος, αξιοπρέπεια με αγάπη για τον τόπο τους.

Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία!

Βιογραφικό Σημείωμα Φωτίου Παπακωνσταντίνου

Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Ενότητα Ευπαλίου

Ονομάζομαι Φώτιος Παπακωνσταντίνου.

Γεννήθηκα στις 11-04-1977 και μεγάλωσα στο Ευπάλιο όπου και κατοικώ μέχρι σήμερα με την οικογένεια μου.

Είμαι παντρεμένος με την Μαριάννα Καταλειφού και πατέρας δύο παιδιών του Κωνσταντίνου και της Θεώνης.

Είμαι ιδιοκτήτης δύο μεταφορικών εταιρειών διεθνών μεταφορών με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διετέλεσα μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου Ευπαλίου για αρκετά χρόνια και σήμερα είμαι αντιπρόεδρος τοπικού συμβουλίου της Τ.Κ Ευπαλίου από το 2019 και μέλος του Δωρικού Χορευτικού Ομίλου της Δ.Ε Ευπαλίου.

Οι γνώσεις που έχω αποκομίσει από την επαγγελματική μου δραστηριότητα και η ενασχόληση με τα κοινά του τόπου μου, με καθιστούν ικανό να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο δήμο.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΙΔΑ” με επικεφαλής τον κύριο Δημήτρη Γιαννόπουλο, έναν άνθρωπο γνώστη, με εμπειρία στο δήμο, με ήθος, συνέπεια, όραμα, και εντιμότητα.

Βιογραφικό Σημείωμα Νικόλαου Κατσαρού

Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Ενότητα Ευπαλίου

Ονομάζομαι Νικόλαος Μ. Κατσαρός γεννήθηκα στο Χολαργό Αττικής το 1982. Έχω καταγωγή από την Αρτοτίνα Δωρίδος και μένω μόνιμα από το 1984 στο Μοναστηράκι Δωρίδος. Είμαι παντρεμένος με την Ιωάννα Καζανά και έχω αποκτήσει μαζί της δύο παιδιά τον Μιλτιάδη και την Σπυριδούλα.

Είμαι απόφοιτος του Τ.Ε.Λ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Τμήματος Ηλεκτρονικών Εγκαταστάσεων και Αυτοματισμού, απόφοιτος του Δ. ΙΕΚ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ για την ειδικότητα Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων. Είμαι κάτοχος πιστοποιητικού Σχολής Υπολογιστών και μιλώ την αγγλική γλώσσα. Παρακολούθησα επίσης σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Από το 2019 είμαι μέλος στο Δ.Σ.Α. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ και από το 2021 είμαι Αντιπρόεδρος του Σωματείου.

Από το 2004 έως το 2009 δραστηριοποιήθηκα στο χώρο της εστίασης (ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Μοναστηράκι).

Από το 2009 έως και σήμερα είμαι δημόσιος υπάλληλος του υπουργείου προστασίας του Πολίτη στον κλάδο εσωτερικής φύλαξης του καταστήματος κράτησης Μαλανδρίνου.

Η καθημερινή επαφή με συμπολίτες μου, αναδεικνύει ένα τεράστιο όγκο προβλημάτων στην καθημερινότητα των πολιτών. Πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τις επικείμενες δημοτικές εκλογές γιατί νιώθω ότι μου δίνετε η ευκαιρία να προσφέρω και να βοηθήσω στην Ανάδειξη -Ανάπτυξη του τόπου μας. Δηλώνω παρών στην προσπάθεια της παράταξης “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΙΔΑ” του κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΎΛΟΥ γιατί θεωρώ ότι είναι άνθρωπος με όραμα, όρεξη και αγάπη για την ΔΩΡΙΔΑ ΜΑΣ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...