Με το δεξί η Α.Ε. Τρικόρφου…Φωτό

Η Α.Ε. Τρικόρφου ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι χάνοντας την πρώτη ευκαιρία να ανοίξουν το σκόρ στο 15′ όταν μετά από ασίστ του Παπακωστόπουλου στο Κανέλλο ο δεύτερος θα στείλει τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 38′ όμως ο Κανέλλος δεν θα αστοχήσει σε νέα ασίστ που θα πάρει πάλι από τον Παπακωστόπουλο και θα ανοίξει το σκόρ για την ομάδα του. Έτσι θα κλείσει και το πρώτο ημίχρονο με την ομάδα του Γιώργου Πελέκη να βρίσκεται μπροστά στο σκορ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι θα ξεκινήσουν καλύτερα  πιέζοντας την Ένωση, όμως στο 58′ οι ρόλοι θα αντιστραφούν και ο Κανέλλος θα βγάλει ωραία σέντρα στον Παπακωστόπουλο που δεν θα αστοχήσει κάνοντας το 0-2. Στο 64 μια άτυχη στιγμή για τους φιλοξενούμενους όταν σε μια ανύποπτη φάση ο Πετσίνης θα προσπαθήσει να διώξει η μπάλα θα χτυπήσει στο χέρι του και ο διαιτητής κ. Γκιάφης θα καταλογίσει πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Καλτσής που θα μειώσει σε 1-2.

Στη συνέχεια η ομάδα του Τρικόρφου θα διαχειριστεί έξυπνα το παιχνίδι παίζοντας με αντεπιθέσεις. Όμως στο 80′ για να πάρει η ομάδα του Γιώργου Πελέκη το πρώτο τρίποντο θα χρειαστεί η εντυπωσιακή απόκρουση του Φλωρόπουλου σε καρφωτή κεφαλιά του Καλτσή. Στην ευκαιρία αυτή θα απαντήσει ο Δεδότσης στο 90+ με ωραία  ατομική προσπάθεια θα μπει στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε ”έγλυψε” το δοκάρι και πέρασε άουτ.

Α.Ε. Τρικόρφου: Πελέκης: Φλωρόπουλος, Κυρίτσης Γ. Μυτηλήνης , Μυλωνάς Χ., Παπαδόπουλος Μ., Παπακώστοπουλος, Κανέλλος,(Κυρίτσης Γ.), Γιαβρούτας, Δεδότσης Χ.(83 Πελέκης), Κωτσόπουλος, Πετσίνης

Το φίλμ του αγώνα:

15′ Ασίστ Παπακωστόπουλου στο Κανέλλο αλλά το σούτ που θα επιχειρήσει θα χτυπήσει  στο δοκάρι

38′ Γκοοολ Ασίστ Παπαλωσόπουλου στο Κανέλλο που αυτή τη φορά με πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίκτυα.

58′ Γκοοολ ο Κανέλλος θα κάνει τη σέντρα ο Παπακωστόπουλος με το κεφάλι θα κάνει το 0-2

64′ Πέναλτι για τη Ματαράγκα σε ανύποπτη φάση ο Πετσίνης προσπαθώντας να διώξει η μπάλα θα χτυπήσει στο χέρι του και ο διαιτητής θα καταλογίσει πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Καλτσής που θα κάνει το 1-2.

80′ Ο Καλτσής με καρφωτή κεφαλιά δεν θα καταφέρει να νικήσει τον Φλωρόπουλο που θα κάνει την απόκρουση του αγώνα.

90+ Ο Δεδότσης θα περάσει  όμορφα  δύο αντιπάλους θα σουτάρει η μπάλα όμως θα  χτυπήσει στο δοκάρι και αουτ

 

DSC07908.jpgDSC07911.jpgDSC07914.jpgDSC07915.jpgDSC07916.jpgDSC07917.jpgDSC07918.jpgDSC07919.jpgDSC07923.jpgDSC07926.jpg

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...