Με το δεξί ο Ναυπακτιακός στο πρώτο ματς της χρονιάς.Φωτο.

IMG_6378Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Ναυπακτιακός στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο την Δόξα Καινούριου στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο .Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολύ καλή απόδοση όμως κατάφερε να προηγηθεί με εκτέλεση πέναλτι του Κουτελιέρη στο 23’ στην πρώτη του εμφάνιση με τον Ναυπακτιακό, στην φάση του πέναλτι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για χέρι του Γλωσσόπουλου πριν ανατραπεί από τον Ζωγάνο. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Γιώργου Μίχου που ανέβασε στροφές και πέτυχε τρία τέρματα στο 61’ με τον Γλωσσόπουλο, στο 72’ με το Καραγιάννη και στο 78’ πάλι με το Γλωσσόπουλο. Στα συν του Ναυπακτιακού η πολύ καλή εμφάνιση του Αντρέα Κουτελιέρη που έδωσε την ηρεμία στην μεσαία γραμμή κόβοντας αλλά και δημιουργώντας παιχνίδι για την ομάδα του. Αύριο Κυριακή θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φάσεις γκολ και συνεντεύξεις από τον αγώνα όπως και την φάση που διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι.

Το φιλμ του αγώνα:
21’ Καλαβρουζιώτης μόνος από το ύψος της περιοχής στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
23’ Γκοολ Σε μαρκάρισμα του Ζώγανου στο Γλωσσόπουλου καταλογίζεται πέναλτι εκτελεί ο Κουτελιέρης 1-0. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για χέρι του Γλωσσόπουλου πριν την ανατροπή.
44’ Σουτ Καραγιάννη έξω από την περιοχή μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας
47’ Κόρνερ Καρόπουλου σύγχυση στην περιοχή του Ναυπακτιακού ο Δάρλας Δ. δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα και έδιωξαν οι αμυντικοί.
61’ Γκοολ Ατομική προσπάθεια του Αδραχτά αποφεύγει τον Δάρλα βρίσκει με παράλληλη σέντρα τον Γλωσσόπουλο που προωθεί την μπάλα στα δίκτυα 2-0
67’ Κεφαλιά του Τζορτζόπουλου Σ. η μπάλα άουτ
72’ Γκοολ Καραγιάννης ευνοείτε από μια κόντρα φεύγει μόνος του μπροστά πλασάρει όμορφα και κάνει το 3-0
78’ Γκοολ Πάσα του Κονίδα στον Αδραχτά σέντρα του τελευταίου στον Γλωσσόπουλο που με δυνατό κάνει το 4-0.

Ναυπακτιακός: Ανδρεόπουλος , Ζαιμης (68’ Κονίδας) Βρουσαι , Θεοχάρης , Μητσόπουλος θανασιός Καραγιάννη ς Κουτελιέρης Καλαβρουζιώτης , Γλωσσόπουλος(79’ Καζανάς) , Αδραχτά ς ( 83’ Δημόπουλος)
ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου: Ευθυμίου, Ζώγανος Κωνσταντίνου Δάρλας Σ. Γκορόγιας(46’ΤΖορτζώπουλος Δ.), Κόκκαλης, Μπλέτσας , Αλντζερίνης(57’ Στρεμμένος), Δάρλας Δ., Καρόπουλος (Κόκαλης Α.) Δ.),Τζορτζώπουλος..

.................................................

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...