Με το δεξί στον πάγκο του Άρη Αιτωλικού ο Αντώνης Ζίκος…

arisaitolikouΜονότερμα έπαιξε ο ΑΡΗΣ Αιτωλικού τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίως στο δεύτερο. Προηγήθηκε στο 40′ με πέναλτυ που εκτέλεσε ο Ν. Καβαλλιέρης. Στο δεύτερο, μπήκε το ίδιο δυνατά η ομάδα του Αιτωλικού και έκανε γρήγορα το 2-0, στο 49′, με τέρμα του Κολοβάκη που δέχτηκε πάσα από τον Γρηγοριάδη που είχε αδειάσει όλη την άμυνα των φιλοξενουμένων. Έχασε στη συνέχεια αρκετές ευκαιρίες, ενώ ο τερματοφύλακας του Κεραυνού ήταν εκπληκτικός σε μερικές αποκρούσεις κι έσωσε την ομάδα του από πανωλεθρία! Ο Γαβρίνας έκλεισε το σκορ στο 82′ με μονοκόματο σουτ. Να σημειώσουμε ότι ο ΑΡΗΣ έπαιξε χωρίς τον τραυματισμένο Γ. Ευθυμίου, ενώ τη θέση του Δημήτρη Θεοδοσίου έχει πάρει ο νέος τεχνικός Αντώνης Ζήκος ο οποίος μαζί με τον Χρήστο Κυριάκη έβγαλαν εις πέρας το παιχνίδι..

Απεδείχθη περίτρανα ότι ο Θεοδοσίου έχει χτίσει μια πολύ καλή ομάδα αλλά και ότι η ομάδα, έστω και απλήρωτη, έπαιξε για τον κόσμο του ΑΡΗ, για έναν κόσμο που ακόμα δεν έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στη γήπεδο.

Ήδη, η ΔΙΟΙΚΗΣΗ κάνει αγώνα δρόμου για να συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να ικανοποιήσει τις ελάχιστες απαιτήσεις και τις πολλές ανάγκες των παιχτών, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους συμπολίτες που έδωσαν τον οβολό του ς στην ομάδα φίλων του ΑΡΗ που βγήκε πρόσφατα για έρανο.

Δυο ματς αναβλήθηκαν: ΟΛΥΜΠΟΣ Κέρκ. – ΑΕΜ και ΤΡΙΚΑΛΑ -ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Περιβολ. Κέρκυρας, λόγω των γνωστών προβλημάτων με τις απεργίες των ναυτεργατών. Στα άλλα δυο παιχνίδια, Αετός Διασέλλου – Οδυσσέας Νυδριού 0-0 και Εθνικός Φιλιππιάδας – Φιλοθέη Άρτας 1-2.

Ο ΑΡΗΣ τώρα διοργανώνει εκδρομή στα Μετέωρα – οι φίλαθλοι που αγαπούν τον ΑΡΗ και τις εκδρομές ν’ απευθυνθούν στα γνωστά στέκια Καστανάς – Ρώγας, εάν θέλουν να πάνε Μετέωρα, την επόμενη Κυριακή
tagiofyria.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...