Με το smartphone και στην τουαλέτα το 75% των χρηστών

Με το smartphone και στην τουαλέτα το 75% των χρηστών
Σε πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία, από την εταιρία O2, φαίνεται ξεκάθαρα πως οι χρήστες smartphone δεν αποχωρίζονται τις συσκευές τους ούτε όταν πηγαίνουν στην τουαλέτα.

Στην έρευνα έλαβαν μέρος 2000 άτομα, με τα τρία τέταρτα από αυτούς να δηλώνουν πως χρησιμοποιούν το smartphone τους στην τουαλέτα ενώ περισσότεροι από τους μισούς παραδέχθηκαν ότι το έχουν κοντά τους ακόμα και την ώρα που κάνουν μπάνιο.

Η έρευνα πηγαίνει και ένα βήμα παραπέρα, με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως το 59% των χρηστών παίρνουν κοντά το smartphone τους για να έχουν τη δυνατότητα αποστολής γραπτών μηνυμάτων, ενώ το 45% δήλωσε ότι το έχει χρησιμοποιήσει για αποστολή email.

Μάλιστα, περίπου το 30% έχει τύχει να απαντήσει σε κλήση όσο βρίσκεται στην τουαλέτα με το 24% να παραδέχεται πως έχει ξεκινήσει μία τηλεφωνική κλήση.

Ο γενικός διευθυντής της O2 στην Αγγλία, David Johnson, δήλωσε πως «πλέον έχουμε γίνει μία χώρα που έχει γεμίσει από χρήστες που πραγματοποιούν ταυτόχρονα πολλές εργασίες με το κινητό τους τηλέφωνο, είτε πρόκειται για δουλειά είτε για διασκέδαση,έτσι θεωρώ πως δεν είναι καθόλου περίεργο που επιλέγουν να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους όποτε έχουν ελεύθερα τα χέρια τους».

Παρόλα αυτά, τα αποτελέσματα δείχνουν πως ο βασικότερος λόγος που παίρνει κάποιος το smartphone του στην τουαλέτα είναι επειδή βαριέται, σε ποσοστό 29%, τη στιγμή που το 12% δήλωσε πως αισθάνονται πίεση, καθώς πρέπει να διατηρήσουν την ψηφιακή τους κοινωνική ζωή.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...