Με ψηλά το κεφάλι ο Απόλλωνας Ευπαλίου για ακόμη ένα παιχνίδι. Βίντεο οι καλύτερες φάσεις

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Απόλλωνας Ευπαλίου ήταν συγκινητικός και παρά τις απουσίες του κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από την πρωτοπόρο ομάδα της Κοζάνης που κατα διαστήματα την ανάγκαζε να αμύνεται. Συμμετοχή στο παιχνίδι και για την σημαία της ομάδας και γενικό αρχηγό Γιάννη Φλέγγα σε μια χρονιά που η ομάδα του Ευπαλίου μπορεί να τα βάλει με την τύχη της που πολλές φορές της γύρισε την πλάτη. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον και θα χρειαστεί να παραμείνει μονο μια αγωνιστική περίοδο για να επιστρέψει στη Γ’Εθνική.

Δειτε τις καλύτερες φάσεις

Ανακοίνωση

Σαν το παλιό καλό κρασί……!!!

Είναι το 85ο λεπτό της αναμέτρησης και μια γνώριμη παλιά φιγούρα του Απόλλωνα είναι έτοιμος να μπει αλλαγή στο παιχνίδι,δεν είναι άλλος από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας Γιάννη Φλέγγα! Κάτι οι απουσίες,κάτι οι πολλοί τραυματισμοί που πλήττουν τον Απόλλωνα,κάτι που πιθανόν “χρωστάει”ο Απόλλωνας όχι μόνο στον Γιάννη αλλά και σε όλα τα αδέρφια Φλέγγα…….Είναι λοιπόν η στιγμή της αλλαγής που έμελλε να κρίνει και το τελικό αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης! 95ο λεπτό και η ομάδα μας κερδίζει φάουλ,η μπάλα στα πόδια του Γιάννη Φλέγγα….εκτέλεση ξυραφιά και 2-2 !!! Σκόρερ Θανάσης Παλιάτσας !
Μπράβο σε όλα τα παιδιά !!!
Για τα υπόλοιπα,εμείς θα το ξαναπούμε:
Και αισθανόμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !!!
“Εμείς από τη πλευρά μας θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και όσο μας επιτρέπουν διάφορες καταστάσεις (και ο νοών νοείτω….)να παίξουμε για την ιστορία της ομάδας μας και την φερεγγυότητα του πρωταθλήματος.Το έχουμε πει,μέχρι τέλους…….!!! 09/02/2020 “



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...