Μητέρα Σάλα: «Θέλω απαντήσεις – Να σεβαστεί η Κάρντιφ τη μνήμη του και να πληρώσει»

Μητέρα Σάλα: «Θέλω απαντήσεις – Να σεβαστεί η Κάρντιφ τη μνήμη του και να πληρώσει»

Η Μερσέδες Σάλα έκανε δηλώσεις στη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» δύο μήνες μετά τον θάνατο του Αργεντινού επιθετικού Εμιλιάνο Σάλα, ύστερα από την πτώση του αεροσκάφους που τον μετέφερε από τη Νάντη στο Κάρντιφ.

«Υπάρχουν αρκετά πράγματα τα οποία δεν είναι ξεκάθαρα σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου του», είπε αρχικά η μητέρα του και συμπλήρωσε:

«Θέλουμε να μάθουμε για ποιο λόγο και πως έφυγε από τη ζωή ο Εμιλιάνο. Αν φταίει το αεροδρόμιο, ο πιλότος, ο ατζέντης. Δεν τον πρόσεξαν, θα έπρεπε να κάνουν περισσότερα για έναν παίκτη για τον οποίο δόθηκαν 17 εκατομμύρια ευρώ.

Μίλησα μαζί του πριν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος και του είπα να με καλέσει μόλις θα έφτανε στο Κάρντιφ. Μερικές ώρες μετά προσπαθούσα να επικοινωνήσω μαζί του, αλλά δεν ανταποκρινόταν. Τελικά πήρα τον μάνατζερ και μου είπε ότι το αεροπλάνο είχε εξαφανιστεί. Είμαστε σε βαθιά θλίψη, που θα κρατήσει όλη μας τη ζωή».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/357622-Metera-Sala-THelo-apanteseis-Na-sebastei-e-Karntiph-te-mneme-toy-kai-na-plerosei ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...