Μητσοτάκης στην ΕΡΤ: Θα υπάρξει παρέμβαση και στη βενζίνη – Ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα

«Η χώρα δεν έχει μόνο ισχυρή αποτρεπτική δύναμη, αλλά και ισχυρούς συμμάχους» διαμηνύει ο πρωθυπουργός, «απαντώντας» στις τουρκικές προκλήσεις – «Διάλογο με το παράλογο δεν μπορούμε να κάνουμε»

«Η χώρα δεν έχει μόνο ισχυρή αποτρεπτική δύναμη, αλλά και ισχυρούς συμμάχους» τονίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά.

Μιλώντας από το Μουσείο της Ακρόπολης στην εκπομπή «Στο κέντρο», που θα προβληθεί στις 23:00, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρεται στα ελληνοτουρκικά, τονίζοντας ότι οι Έλληνες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς, ενώ τονίζει ότι, αναπόφευκτα, κάποια στιγμή θα συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

«Νομοτελειακά κάποια στιγμή θα συναντηθούμε, πρέπει να συναντιόμαστε, να συζητάμε, και όπως είπα και στον ίδιο τον πρόεδρο Ερντογάν, πρέπει να μπορούμε να συμφωνούμε ότι διαφωνούμε» αναφέρει χαρακτηριστικά. Επισημαίνει ωστόσο ότι διάλογο με το παράλογο δεν μπορούμε να κάνουμε, τονίζοντας οι αιτιάσεις της Τουρκίας, όπως προκύπτουν από την επιστολή που είχε αποστείλει στον ΟΗΕ, είναι τελείως παράλογες.

Παράλληλα, σύμφωνα με απόσπασμα που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και αναφερόμενος στο ζήτημα της ακρίβειας, ο πρωθυπουργός προαναγγέλλει παρεμβάσεις στη βενζίνη, οι οποίες θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

mitsotakis-ert-1
mitsotakis-ert-2


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...