Μητσοτάκης: Χρειάζεται μείωση φόρων και δαπανών

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΡΗΜΑΓΜΕΝΗ ΧΩΡΑ»                                                                                       

Συνάντησή τους με το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρομοίασε την Ελλάδα με ρημαγμένη χώρα και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι ιδεοληπτική.

Στη συνάντηση έγινε λόγος για «δραματικές συνθήκες στην πραγματική οικονομία», ενώ συζητήθηκε η πτώση του τζίρου στο λιανικό εμπόριο, που κατά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οφείλεται στην κρίση εμπιστοσύνης, στη μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών και στην υπερφορολόγηση.

«Η Ελλάδα μοιάζει με ρημαγμένη χώρα» σημείωσε εντοπίζοντας τους λόγους στη συνεχιζόμενη ύφεση, στην εγκατάλειψη από τους επενδυτές, στα λουκέτα που όπως είπε πολλαπλασιάζονται και στους εργαζόμενους που βρίσκονται στον δρόμο.

Ακόμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε την ανάγκη για πολιτική αλλαγή.

«Χρειάζεται μείωση φόρων, μείωση δαπανών, επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων και των αποκρατικοποιήσεων. Για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη και η ρευστότητα στην αγορά, να γίνουν επενδύσεις, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να μειωθεί η ανεργία», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...