Μια ακόμη σύσκεψη στο Μαξίμου για τα μέτρα

Μια ακόμη σύσκεψη στο Μαξίμου για τα μέτρα
Ευρεία σύσκεψη με όλους τους υπουργούς που εμπλέκονται στις προαπαιτούμενες δράσεις προς υλοποίηση πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό.

Την ίδια στιγμή συνεχής είναι η επικοινωνία μεταξύ των τριών κυβερνητικών εταίρων προκειμένου να υπάρξει απεμπλοκή στο ζήτημα των εργασιακών, που αποτελεί πλέον το μοναδικό σκόπελο για κλείσιμο του πακέτου.

Η κυβέρνηση επιδιώκει να ολοκληρωθούν όλες οι διεργασίες το συντομότερο, ώστε τη Δευτέρα, στη συνεδρίαση του Euro Working Group, να μην έχει παραμείνει καμία εκκρεμότητα. Ο στόχος των εταίρων είναι να διαπιστωθεί, αρχικά σε τεχνοκρατικό επίπεδο, αν υπάρχουν οι συνθήκες για την καταβολή άμεσα της βοήθειας στην Ελλάδα.

Αλλωστε, η εικόνα που θα αποκτήσει το Euro Working Group μεθαύριο θα αποτελέσει τη βάση των συζητήσεων κατά την τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης την Τετάρτη. Εκτός από την εκταμίευση της δόσης, οι ευρωπαίοι ΥΠΟΙΚ αναμένεται να επικεντρωθούν και στα μέσα με τα οποία θα δοθεί στην Αθήνα μια παράταση δύο ετών προκειμένου να φέρει εις πέρας τη δημοσιονομική της προσαρμογή.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...