Μια μεγάλη αγκαλιά για την μικρη Διονυσία.

Μια μεγάλη αγκαλιά…….!!!

Η Αθλητική οικογένεια της περιοχής μας και όχι μόνο έδωσε βροντερό παρών στο αρχικό κάλεσμα αλληλεγγύης της ομάδας μας στο πρόβλημα υγείας της μικρής Διονυσίας από τα Μαλάματα του Δήμου Δωρίδας.Αισθανόμαστε σαν Απόλλων Ευπαλίου υπερήφανοι και συνάμα χαρούμενοι γιατί η προσπάθεια και ο αγώνας δρόμου να προλάβουμε δικαιώθηκε.Το ποσό συγκεντρώθηκε, η Διονυσία ταξίδεψε στην Αγγλία και ήδη επέστρεψε με το καλύτερο πλέον αποτέλεσμα! Της ευχόμαστε τα Καλύτερα!!! Σε αυτή τη προσπάθεια,κάλεσμα αλληλεγγύης θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και να σας ενημερώσουμε όλους όσους πήραν τη σκυτάλη από τον Απόλλωνα Ευπαλίου και την έφτασαν έως και τη Χαλκίδα!
Ευχαριστούμε τον εμπνευστή του ΤΙΗΙΟ RACE συντοπίτη μας Kον Θωμά Ρούμπα,την Ε.Σ Γλυφάδας,την Α. .Σ. Ακαδημία 94 Άμφισσας,τον Σύνδεσμο διατητών την ΕΠΣ Φωκίδας.Τον πρόεδρο της Δ.Ε. Άμφισσας Κον Βενετσάνη Νίκο καθώς και τους κατοίκους της Άμφισσας.Τον Α.Σ.ΜΑΚΑΡΟΣ που το έφτασε πολύ μακριά,έως τη Χαλκίδα…..Την ομάδα μπάσκετ της Χαλκίδας ΧΒΑ,τον Σύνδεσμο κριτών καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς και Ευβοίας καθώς και τον Εμπορικό σύλλογο της Άμφισσας!
Όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από όλους έχουν κατατεθεί με τα αντίστοιχα αποδεικτικά κατάθεσης και έχει ενημερωθεί πλήρως η οικογένεια.Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες εσάς που ανταποκριθήκατε σε αυτή τη προσπάθεια και γίναμε όλοι μαζί μια μεγάλη αγκαλιά….!!!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...