Μιχαλολιάκος: Ο γιδοβοσκός από την Αιτωλοακαρνανία και ο πρώην ΠΑΣΟΚος που πουλούσε τυρόπιτες

Στην απολογία του ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, στο πλαίσιο της υπερασπιστικής του γραμμής έσπευσε να αδειάσει ακόμη και την Τοπική Νίκαιας του κόμματός του.

Απολογούμενος, αμφισβήτησε έναν από τους κύριους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς εμπλεκομένων στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο κ. Μιχαλολιάκος ρωτήθηκε αν πράγματι σκόπευε να κάνει ανοικτή ομιλία στη Νίκαια, δύο ημέρες πριν την δολοφονία του μουσικού. Η ερώτηση αφορά τον ισχυρισμό των επικεφαλής της Τοπικής, αλλά και του Γιώργου Ρουπακιά, πως η κινητοποίηση των μελών το βράδυ της δολοφονίας αφορούσε την διανομή φυλλαδίων ενόψει ομιλίας του αρχηγού και όχι του Τάγματος Εφόδου που επιτέθηκε στην παρέα του μουσικού.

Ο κ. Μιχαλολιάκος, σήμερα, είπε πως δεν ήταν απολύτως σίγουρος πως θα πήγαινε να μιλήσει στην περιοχή, γιατί ήταν μόλις λίγες ημέρες μετά τα επεισόδια με το ΠΑΜΕ και ήταν διστακτικός. «Ήθελα ησυχία» είπε. Συμπλήρωσε επίσης, πως σε κάθε περίπτωση μπορεί να προαναγγέλλεται μια ομιλία που εν συνεχεία ενδέχεται να αναβληθεί, αλλά δήλωσε πως του φαίνεται παράξενο να προχωρούν σε διανομή φυλλαδίων νύχτα και όχι μεσημέρι, «αλλά δεν ξέρω..».

Αναφερόμενος στον Ρουπακιά ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής είπε πως δεν τον γνώριζε.

Τέλος, θέλοντας να καταδείξει το αίολο της εγκληματικής οργάνωσης και της ηγετικής ομάδας, είπε, αναφερόμενος σε πρώην βουλευτές του που πλέον δεν στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή: «Δηλαδή με κατηγορούν πως πήρα έναν πρώην ΠΑΣΟΚο που πουλάει τυρόπιτες και έναν γιδοβοσκό από την Αιτωλοακαρνανία για να τους κάνω διευθυντές εγκληματικής οργάνωσης; Είναι για τα πανηγύρια όλο αυτό».

Πηγή: iefimerida.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...