Μιχαλολιάκος: Όλα ανοιχτά για ομαδική παραίτηση βουλευτών της Χρυσής Αυγής (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιχαλολιάκος: Όλα ανοιχτά για ομαδική παραίτηση βουλευτών της Χρυσής Αυγής (ΒΙΝΤΕΟ)
Σε επίσημες δηλώσεις του, ο αρχηγός του κόμματος τόνισε ότι θα εξαντλήσουν κάθε νόμιμο μέσο, χωρίς να αποκλείσει αλλά ούτε και να επιβεβαιώσει την ομαδική παραίτηση βουλευτών. Παράλληλα, επανέλαβε ότι η Χρυσή Αυγή δυσαρεστεί αυτούς που ξεπουλάνε την Ελλάδα και ότι το κόμμα του δεν είναι εγκληματική οργάνωση.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: “Η άνοδος της Χρυσής Αυγής δυσαρέστησε αυτούς που λεηλατούν τον ιδρώτα του λαού. Η Χρυσή Αυγή θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την πολιτική οντότητα της και την πολιτική της τιμή. Δεν είμαστε εμείς εγκληματίες, αλλά αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα. Μέσα στα πλαίσια των νομίμων νσυνταγματικών διακιώματων μας θα εξαντήσουμε κάθε μέσο για να υπερασπιστούμε την πολιτική μας τιμή”.

Και κατέληξε: “Αν η χώρα μπει σε κύκλο αποσταθεροποιήσεων, δεν θα είναι υπεύθυνη η Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή αμύνεται”.

{youtube}Nkv0UX0_OE8{/youtube}

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε:

“Η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει πολιτικά την Χρυσή Αυγή, γι΄ αυτό και χρησιμοποιεί παράνομες μεθοδεύσεις, υπερκοριούς που παρακολουθούν βουλευτές, ψευδομάρτυρες που δεν έχουν όνομα και στοιχεία. Ο ελληνικός λαός δεν πιστεύει πλέον την προπαγάνδα των καναλιών, είμαστε εδώ, θα μεταχειριστούμε κάθε νόμιμο μέσο για να περιφρουρήσουμε τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά μας. Κάθε νόμιμο μέσο ενάντια σε μια παράνομη κυβέρνηση”.

Διπλό δημοψήφισμα θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ , Δημήτρης Παπαδημούλης, αναφερόμενος στα σενάρια περι μαζικής παραίτησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, είπε:

“Αν το κάνουν ο ΣΥΡΙΖΑ θα μετατρέψει τις εκλογές σε διπλό δημοψήφισμα ενάντια στο ναζισμό και στο μνημόνιο και σε ένα σκαλοπάτι να γίνουν εθνικές εκλογές. Πρόκειται για εγκληματική οργάνωση”, είπε για την Χρυσή Αυγή, αλλά εκτός από θέμα της Δικαιοσύνης και της αστυνομίας είναι και πολιτικό θέμα.

Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι χρησιμοποιεί την Χρυσή Αυγή ως κουρτίνα για να κρύψει το μνημόνιο και τα νέα μέτρα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...