To μοιραίο 12ο χιλιόμετρο της Πατρών – Πύργου στα Βραχνέικα

Ένας ακόμα άνθρωπος έχασε τη ζωή του στη ΝΕΟ Πατρών – Πύργου στο ύψος των Βραχνεΐκων , σήμερα τα ξημερώματα. Πρόκειται για τον 47χρονο Ανδρέα Παπαϊωάννου, από την Κάτω Αχαΐα.

Ο άνδρας οδηγούσε μηχανή, η οποία ξέφυγε από την πορεία της στη στροφή των Βραχνεϊκων, στο 12ο χιλιόμετρο της Πατρών – Πύργου στο ρεύμα προς Πύργο.

Για περισσότερο από μια ώρα άνδρες της ΕΜΑΚ, πυροσβέστες και αστυνομικοί έψαχναν τον άτυχο αναβάτη στη χαράδρα όπου και τελικά εντοπίστηκε νεκρός, περίπου 200 μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε σήμερα τα ξημερώματα, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος των Βραχναϊικων, όπου 47χρονος ημεδαπός, οδηγώντας μοτοσικλέτα, προσέκρουσε σε στηθαία ασφαλείας και κατέληξε σε απόκρημνο σημείο παραπλεύρως της οδού.
Ο 47χρονος ανασύρθηκε νεκρός έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙΠΕ Πατρών, της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών και του Τμήματος Τροχαίας Πατρών.
Διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Το “μοιραίο” 12ο χιλιόμετρο

Τις τελευταίες ημέρες τα θανατηφόρα τροχαία στη ΝΕΟ Πατρών – Πύργου έιναι απανωτά!

Μάλιστα με αφορμή τα τελευταία τραγικά περιστατικά μέλη του αναπηρικού κινήματος δημιούργησαν σελίδα στο facebook με τίτλο “Όχι άλλοι νεκροί και ανάπηροι στην Πατρών – Πύργου. Ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι δημοπρατήσεις για την κατασκευή νέου αυτοκινητόδρομου στην Πατρών – Πύργου, απομένει μια και θα χρειαστούν κάποια χρόνια ακόμα ώστε το έργο να πάρει “σάρκα και οστά”.

Ωστόσο τραγική διαπίστωση αποτελεί το γεγονός πως ο 47χρονος δεν είναι ο μοναδικός που έχει χάσει τη ζωή του στο συγκεκριμένο σημείο της ΝΕΟ Πατρών – Πύργου.

Στο 12ο χλμ της Εθνικής σκοτώθηκε και ο γιατρός Γιώργος Αναστόπουλος, 46 ετών, ο οποίος εργαζόταν στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας.Ο άτυχος γιατρός, πατέρας δυο παιδιών, επέστρεφε στο σπίτι του από το Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαϊας όπου μόλις είχε τελιώσει την εφημερία του, τον Μάρτιο του 2016.

Το μαύριο τζιπ μάρκας ΚΙΑ, που οδηγούσε ο άτυχος γιατρός, ξέφυγε από την πορεία του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους στο 12ο χιλιόμετρο με αποτέλεσμα να φύγει από το δρόμο και να πέσει από ύψος, προς την παλαιά Εθνική. Το αυτοκίνητο κινείτο με κατευθυνση από Πύργο προς Πάτρα.

Νέο αίμα στην Πατρών Πύργου – Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα στα Βραχνέικα

«Όχι άλλοι νεκροί και ανάπηροι στην Πατρών – Πύργου» – Έφτιαξαν σελίδα στο facebook για την καρμανιόλα- Μακελειό τις τελευταίες ημέρες

Πάτρα: Τραγωδία στην άσφαλτο για τον 46χρονο γιατρό Γιώργο Αναστόπουλο με το τζιπ-Πατέρας δύο παιδιών-Επέστρεφε σπίτι του από εφημερία και σκοτώθηκε στην Πατρών- Πύργου, στα Βραχναίικα

πρώτη ανάρτηση 12.00

thebest.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...