Μοσχούλα Πατακοπούλου: “Μεγάλη διάκριση για τον Απόλλωνα η άνοδος στην Pre League”

Η γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα Πατρών κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής βόλεϊ και πανηγύρισε την άνοδο της στην Pre League.

Η Μοσχούλα Πατακοπούλου ήταν από τις πρωταγωνίστριες της φετινής περιόδου  και μιλώντας για την πορεία της ομάδας της τόνισε «Είναι μεγάλη διάκριση για την ομάδα του Απόλλωνα που καταφέραμε ως πρώτη γυναικεία ομάδα της Πάτρας να μπούμε στην Pre League. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η σκληρή δουλειά με καθημερινές προπονήσεις σε συνδυασμό με την συμβολή του έμπειρου προπονητή μας και των σωστών επιλογών του».

Μιλώντας για την δική της παρουσία στην πρώτη της χρονιά στον Απόλλωνα  τόνισε «Σίγουρα ήταν φοβερή εμπειρία για εμένα  γιατί κατάφερα σε μικρό χρονικό διάστημα να προσαρμοστώ σε διαφορετική θέση από αυτή που έπαιζα παλιότερα, όπως σωστά επέλεξε ο προπονητής, αξιοποιώντας τις δυνατότητες μου και τελικά κατάφερα να παίξω βασική στην ομάδα».   Και όσο για τον επόμενο στόχο τόνισε «Ο καινούριος μας στόχος είναι με την νέα αγωνιστική περίοδο η άνοδος στην Α1 εθνική κατηγορία».

dete.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...