Όταν πέφτει ο ήλιος και ανάβουν τα φώτα της πόλης, ένας άλλος κόσμος βγαίνει στην επιφάνεια. Είναι η ώρα που τα μηνύματα των κυκλωμάτων στο Instagram έχουν πάρει φωτιά, όπως και οι προσκλήσεις για τα φανερά και ιδιωτικά πάρτι.

Με την κάμερα του Θεόφιλου Δαδή, το ThessToday συνάντησε άτομα που έχουν βιώσει τη σκοτεινή πλευρά της νυχτερινής Θεσσαλονίκης. Μια 25χρονη κοπέλα, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, είδε με τα μάτια της τα μυστικά που κρύβουν τα κυκλώματα μαστροπείας, ενώ άνθρωπος της νύχτας περιγράφει αναλυτικά το πώς δρουν όλοι αυτοί που έχουν για «βασίλισσα» την κοκαΐνη.

«Μου έχει ζητηθεί να παρευρεθώ σεξουαλικά προκειμένου να πάρω ναρκωτικά, αλλά δεν έχω δεχτεί», δήλωσε η 25χρονη στο ThessToday.gr, ενώ ο άνδρας με εργασιακή και προσωπική εμπειρία σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης τονίζει μεταξύ άλλων ότι «έχω γνωρίσει κοπέλες που με τον καιρό έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο εξάρτησης και μπορούν να κάνουν κάποια σεξουαλικά θελήματα του οποιουδήποτε, για μια “γραμμή” παραπάνω που λέμε…».

Και όλα αυτά, ενώ οι καταγγελίες του γνωστού ποινικολόγου, Νίκου Διαλυνά έφτασαν στις εισαγγελικές αρχές, με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μάλιστα να έχει στα χέρια της στοιχεία και ονόματα.

thesstoday.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...