Μπάγερν και… Σιδηρόπουλος αποτελείωσαν την Άρσεναλ!

H Μπάγερν Μονάχου συνέτριψε και μέσα στο Λονδίνο την Άρσεναλ, η οποία προηγήθηκε αλλά κατέρρευσε μετά την αποβολή του Λοράν Κοσιελνί, παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά με συνολικό σκορ… 10-2!

Το 5-1 του πρώτου αγώνα στην Γερμανία άφηνε ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, η οποία όμως στο πρώτο ημίχρονο έδειξε απολύτως έτοιμη να τις εξαντλήσει και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με θαυμάσια ατομική προσπάθεια από τα δεξιά και βολέ του Θίο Oυόλκοτ, σε μια φάση στην οποία φέρει ευθύνη και ο τερματοφύλακας Μάνουελ Νόιερ.

Στο 32ο λεπτό και μετά από συνεννόηση με τον επιπρόσθετο βοηθό Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, ο διαιτητής της αναμέτρησης Τάσος Σιδηρόπουλος επέλεξε να μην καταλογίσει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε ένα μαρκάρισμα του Τσάμπι Αλόνσο πάνω στον Ουόλκοτ μέσα στην περιοχή, σε μια πολύ δύσκολη φάση η οποία δεν ξεκαθαρίζει απολύτως ούτε μετά από replay.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Ολιβιέ Ζιρού έστειλε τη μπάλα άουτ από εξαιρετική θέση, μετά από σέντρα του Έκτορ Μπεγερίν, και στο 53′ κρίθηκε ουσιαστικά η μοίρα του αγώνα: ο Λοράν Κοσιελνί μάρκαρε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μέσα στην περιοχή της Άρσεναλ, ο Έλληνας διαιτητής έδωσε πέναλτι στους φιλοξενούμενους και απέβαλε με… καθυστέρηση (αρχικά έδειξε κίτρινη κάρτα) τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό.

Ο Λεβαντόβσκι ευστόχησε από τα 11 βήματα και ισοφάρισε σε 1-1 στο 55′, για να ακολουθήσει ένα βαυαρικό πάρτι στο Λονδίνο!

Δεν έδειξε οίκτο η ομάδα του Κάρλο Αντελότι, ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 68′ με τον Άριεν Ρόμπεν, ο Ντόουγκλας Κόστα έκανε το 1-3 στο 78′ και ο Αρτούρο Βιδάλ σκόραρε στο 80′ και στο 85′!

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/273999-Mpagern-kai-Sideropoylos-apoteleiosan-ten-Arsenal ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...