Μπακάκης: «Κοιτάμε τον τελικό – Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»

Τους οπαδούς της ΑΕΚ θέλουν να κάνουν χαρούμενους οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης», με την κατάκτηση του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Μιχάλης Μπακάκης μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. 

«Είναι λογικό το μυαλό μας να ήταν στον τελικό. Είναι σίγουρο αυτό. Δουλέψαμε όμως πολύ για το παιχνίδι. Μας είπε και ο προπονητής ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά, όμως στο δεύτερο μπήκαμε αποφασισμένοι να το γυρίσουμε. Είχαμε την κατοχή, ήμασταν πολύ καλύτεροι, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Πέκχαρτ να κάνουμε το 1-2. Συνεχίζουμε… Κοιτάζουμε τα playoffs, αλλά πρώτα απ’ όλα τον τελικό για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας», ανέφερε αρχικά ο διεθνής μπακ του «Δικεφάλου» στην κάμερα της NOVA και στη συνέχεια, υπογράμμισε: 

«Είναι διαφορετικό να παίζεις στο ΟΑΚΑ και διαφορετικό στο συγκεκριμένο γήπεδο. Ο αγωνιστικό χώρος δεν ήταν τόσο καλός, ήταν μικρό το γήπεδο. Δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους. Θέλαμε να προσαρμοστούμε, μας πήρε λίγη ώρα. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι, είχαμε φάσεις, είχαμε και την ευκαιρία του Τόμας, ξαναλέω, αλλά ατυχήσαμε».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/281661-Mpakakes-Koitame-ton-teliko-THeloyme-na-dosoyme-chara-ston-kosmo-mas ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...