«Οι ποινές είναι ελάχιστες και εμείς οι μάχιμοι αστυνομικοί έχουμε πρόβλημα», είπε
Για τις δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο επιχείρησε να δικαιολογηθεί ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη.

Όπως είπε το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΪ, εννοούσε ότι οι ποινές είναι ελάχιστες, ακόμα και για αυτούς που δολοφονούν και στη συνέχεια καλούν αμέσως την αστυνομία και το παραδέχονται, ενώ δεν θα έπρεπε να είναι.

Ο κ. Μπαλάσκας, μάλιστα, ζήτησε συγγνώμη. «Σαφώς και ζητώ δημόσια συγγνώμη, καθώς δεν είπα αυτό που μου καταλογίζεται».

«Στη συγκεκριμένη δήλωση ατυχώς είπα ότι ο δράστης είναι βλάκας, διότι πίστεψε ότι μπορεί να ξεγελάσει τις αρχές. Μέσα σε 2-3 ώρες προσπάθησε να ξεγελάσει την αστυνομία. Οι ποινές είναι ελάχιστες και εμείς οι μάχιμοι αστυνομικοί έχουμε πρόβλημα να πιάνουμε και να ξαναπιάνουμε τους δράστες», διευκρίνισε. Και συμπλήρωσε ότι: «Κάποιοι παρεξήγησαν και παρερμήνευσαν τη δήλωσή μου».

Μετά την ΕΔΕ και εισαγγελική έρευνα για διασπορά ψευδών ειδήσεων

Υπενθυμίζεται πως παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα ερευνηθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων αλλά και αυτό της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος, έδωσε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου για τις δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτικό σταθμό ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας.

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...