Μπαλωμένος: Σκληρή απάντηση στον Δήμαρχο Μεσολογγίου για την απόσχιση του Γαλατά από το δήμο Ναυπακτίας.Βίντεο

Ο πρόεδρος της κοινότητας Γαλατά Λευτέρης Μπαλωμένος μίλησε στην κάμερα του Nafpaktianews.gr για το θέμα που έθεσε στον υπουργό εσωτερικών κ. Βορίδης ο δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Λύρος και το οποίο ανέδειξε το Nafpaktianews.gr για την απόσχιση Γαλατά και Περιθωρίου από το Δήμο Ναυπακτίας και την συγχώνευση τους με τον Δήμο Μεσολογγίου εκεί που ανήκουν όπως ανέφερε ο κ. Λύρος στην συνάντηση του με τον υπουργό.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Γαλατά σε ερώτηση μας ήταν ιδιαίτερα καυστικός και απάντησε με σκληρά λόγια στον δήμαρχο Μεσολογγίου. Χαρακτηριστικά ανάφερε ο κ. Λύρος να κοιτάξει το δήμο του και να μην θυμούνται το Γαλατά κάθε φορά που χάνει κάτι το Μεσολόγγι. Επίσης τόνισε ότι οι λάθος επιλογές των εκάστοτε δημάρχων του Μεσολογγίου θα καταντήσουν το Μεσολόγγι το μεγάλο χωριό του Αγρινίου. Εμείς ως κοινότητα το 2011 κάναμε τις απαραίτητες ενέργειες όμως μείναμε στη Ναύπακτο. Πλέον μετά από τα πρώτα χρόνια στο δήμο Ναυπακτίας που είμασταν αποπαίδια πλέον έχουμε δρομολογήσει πράγματα για το χωριό μας. Ο δήμος Ναυπακτίας είναι πιο νοικοκυρεμένος. Επίσης κάλεσε τα χωριά του Αγίου Γεωργίου και Ευηνοχωρίου να ζητήσουν να έρθουν στη Ναύπακτο για να γίνουμε μια μεγάλη δύναμη της περιοχής.

Κλείνοντας είπε οτι οι λόγοι που ακούγονται όλα αυτά είναι ψηφοθηρικοί. Ο κ. Λύρος να κοιτάει τα του οίκου του και να μην ασχολείται με τον Γαλατά γιατί εμείς έχουμε δρομολογήσει σημαντικά έργα για το χωριό μας.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του κ. Μπαλωμένου

Βίντεο τι είπε ο κ. Λύρος στον υπουργό κ. Βορίδη



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...