Μπαλωμένος-Τραχήλης κατά αυξήσεων της ΔΕΥΑΝ στην περιοχή της Χάλκειας.

– Τι συνέβη στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΝ 

Με πυρά κατά της δημοτικής αρχής Μπουλέ,από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Γαλατά Λ.Μπαλωμένο και του δημοτικού συμβούλου Σπ.Τραχήλη για τις επιχειρούμενες  αυξήσεις της ΔΕΥΑΝ κατά 25% στην περιοχή της Χάλκειας.

Λ.Μπαλωμένος:Διάχυτη η ανησυχία του κόσμου !

Ο κ.Μπαλωμένος τόνισε ότι η Χάλκεια δεν είναι εισπρακτικός μηχανισμός ,ούτς περισσέυουν χρήματα για να αποφασίζουν κάποιοι “καρεκλοκένταυροι”αυξήσεις σε μια δύσκολη περίοδο.Μάλιστα απευθύνθηκε προσωπικά και στον άλλο δημοτικό σύμβουλοπου έλκει την καταγωγή του από την περιοχή τον κ.Καλαβρουζιώτη.

Κατά Χαλαζιά:Το μόνο που ξέρει να κάνει είναι τον ταχυδρόμο του κ.Μπουλέ.

Από τις αναφορές του στους δημοτικούς συμβούλους της περιοχής εξαιρέθηκε ο τρίτος του δημοτικού συμβουλίου κ.Χαλαζιάς για τον οποίο είπε ότι μένοντας στην Πάτρα δεν γνωρίζει την περιοχή και τα προβλήματά της,ενώ το μόνο που γνωρίζει να κάνει καλά είναι τον ταχυδρόμο του κ.Μπουλέ.

Οι Νταβατζήδες αλλού

Ζητάμε συνέχισε ο κ.Μπαλωμένος ισάξια αντιμετώπιση με τις άλλες περιοχές.Ο Γαλατάς προσέφερε στο δήμο και δεν έχει τις ανάλογες απολαβές.Νταβατζήδες δεν θέλουμε.Δεν περιμένουμε από κανέναν δήμαρχο να αντιμετωπίσει τα προβλήματά μας.Μπορούμε και μόνοι μας.

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ στο Nafpaktia news

Ο Σπ.Τραχήλης από την πλευρά του ανέφερε ότι οποιαδήποτε αύξηση κι αν επιχειρηθεί δεν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση όταν ο κόσμος περνά δύσκολα.Ευτυχώς ανέφερε ότι η πρόταση αυτή δεν πέρασε λόγω έλλειψης νομιμότητας.Θα πρέπει η ΔΕΥΑΝ να διευκολείνει τους καταναλωτές να αποπληρώνουν τα χρέη τους και όχι να βάζει καπέλο στα τιμολόγια.

Για παραίτηση Κοτρωνιά:Για την απόφαση του κ.Κοτρωνιά να παραιτηθεί από την παράταξη και να ανεξαρτητοποιηθεί ο κ.Τραχήλης απέφυγε να πάρει σαφή θέση λέγοντας ότι είναι στο χέρι του κ.Κοτρωνιά να κάνει ότι θέλει και η απόφασή του αυτή είναι σεβαστή.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας….(Από το Νafpaktianews)

Για τις ανωτέρω δηλώσεις των κ.κ.Μπαλωμένου και Τραχήλη την ευθύνη φέρουν οι ίδιοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews η πρόταση τελικά η οποία είχε πέσει στο τραπέζι της συνεδρίασης του δ.σ.της ΔΕΥΑΝ και αφορούσε στην πρόταση της αντιπολίτευσης δια στόματος Καρακώστα ήταν  μείωση κατά 5% όλων των λογαριασμών του νερού όπου η ΔΕΥΑΝ τιμολογεί με υδρόμετρα και σε αντιστάθμισμα των απωλειών εσόδων της επιχείρησης ο κ.Καρακώστας πρότεινε την αύξηση κατά 25% του τιμολογίου στην περιοχή της Χάλκειας όπου σύμφωνα με τον ίδιο η χρέωση είναι χαμηλή.

Η πρόταση αυτή μάλιστα υποστηρίχθηκε και ψηφίστηκε από 4 μέλη (Καρακώστα,Χάρο,Σαλαμούρα και Βούλγαρη) ενώ η πλειοψηφία του δ.σ. της επιχείρησης ανέπεμψε το θέμα.

Ως εκ τούτου φαίνεται ότι οι κ.κ Μπαλωμένος και Τραχήλης (Το περίεργο είναι οτι ο κ. Τραχήλης στο Δ.Σ.  έκανε ερώτηση και πήρε απάντηση από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ κ. Καραλή) δεν ήταν επαρκώς ενημερωμένοι για το θέμα αυτό και φυσικά αναλαμβάνουν και το βάρος των δηλώσεών τους.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εδώ γελάμε!!!!! Πολύ ζόρι για το τίποτα….. Την επόμενη φορά “ανεξάρτητε” πρόεδρε του Γαλατά, να ενημερώνεσαι πιο σωστά και μετά να φωνάζεις τα κανάλια και να ζορίζεσαι!!!! Ο κύριος τραχήλης χωρίς διερμηνέα να μην ξαναβρεθεί σε συνεδρίαση. Πάντως τους ευχαριστούμε και τους δύο για το γέλιο που μας πρόσφεραν. Ήταν κάτι που το χρειαζόμαστε τέτοιες ημέρες. χρόνια πολλά σε όλους!!!!!!

  2. Μπράβο στο Nafpaktianews.gr για την αποκατάσταση της αλήθειας , ετσι πρέπει μπορεί να λένε οτι θέλουν οι καταγγελοντες αλλά στο τέλος η αληθεια λάμπει..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...