Μπηχτή Γκριεζμάν για τη Χρυσή Μπάλα: «Ίσως το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πιο σημαντικό από το Μουντιάλ»

Μπηχτή Γκριεζμάν για τη Χρυσή Μπάλα: «Ίσως το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πιο σημαντικό από το Μουντιάλ»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν ήταν παρών στην εκδήλωση για την απονομή της «Χρυσής Μπάλας», αλλά δεν παρέλειψε να… ρίξει σπόντα για τη βράβευση του Λούκα Μόντριτς.

Ο Κροάτης μέσος, όπως αναμενόταν, ήταν αυτός που έβαλε τέλος στην δεκαετή απόλυτη κυριαρχία του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι και αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στον κόσμο για το 2018. 

Ο Μόντριτς βραβεύθηκε για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης και για την καταλυτική συνεισφορά του στην παρουσία της εθνικής ομάδας της χώρας του μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Μουρμούρα υπήρξε γενικά για το γεγονός ότι το βραβείο δεν δόθηκε σε παίκτη των «τρικολόρ», με τον Γκριεζμάν να βρίσκεται στην τρίτη θέση πίσω και από τον Ρονάλντο. 

«Είναι μια βραδιά πολύ καλή και θέλω να την απολαύσω. Πάμε να δούμε την ψηφοφορία, είναι κρίμα που δεν βρίσκονται όλοι εδώ, αλλά για μένα είναι σημαντικό. Θα ήταν κρίμα να μην κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα ένας Γάλλος. Ίσως το Τσάμπιονς Λιγκ να είναι πιο σημαντικό από ένα Μουντιάλ» σχολίασε ο επιθετικός της Ατλέτικο προσερχόμενος στην εκδήλωση. 

Πηγή: filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/348177-Mpechte-Gkriezman-gia-te-CHryse-Mpala-Isos-to-Tsampions-Ligk-einai-pio-semantiko-apo-to-Moyntial ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...