Μπλέχτηκε στις… συχνότητες, ο δαιμόνιος ρεπόρτερ Σταύρος

Σταύρος

Αν και άνθρωπος των νέων τεχνολογιών και της προόδου γενικώς, ο Σταύρος Θεοδωράκης μπέρδεψε τα ραδιόφωνα με τα κινητά τηλέφωνα. Ο πανικόβλητος αρχηγός του Ποταμιού, συμπεριφέρθηκε σαν πανικόβλητος νεαρός δημοσιογράφος που πρέπει να παραδώσει το καθημερινό του ρεπορτάζ. Κατηγόρησε τον Σπίρτζη ότι περιορίζει τους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε 15. Μόνο που πρόκειται για τις ραδιοσυχνότητες που αφορούν την κινητή τηλεφωνία. Ο επικεφαλής του Ποταμιού έγραψε: «Προσοχή δεν είναι πλάκα! Ο Σπίρτζης αποφάσισε ότι μπορούν να εκπέμπουν μόνο 15 ραδιοφωνικοί σταθμοί. Έχουν χιούμορ ή βλέπουν και οράματα;». Η απάντηση φυσικά από την πλευρά Σπίρτζη είναι χειμαρρώδης:

«Πρόκειται για «απίστευτη ραδιο… φονική αθλιότητα από το Ποτάμι του κ. Θεοδωράκη και το επικοινωνιακό σύστημα της παραπληροφόρησης και των συμφερόντων με τις άδειες των ραδιοφώνων». «Μπέρδεψαν τις ραδιοσυχνότητες με τα ραδιόφωνα! Και έβγαλαν ότι “Ο Σπίρτζης βάζει κόφτη και περιορίζει σε 15 τους ραδιοφωνικούς σταθμούς”!», τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο και συνεχίζει: «Ποτάμι ανοησίας από το παιδί της διαπλοκής. Ο δημοσιογράφος-πολιτικός αρχηγός Σταύρος Θεοδωράκης… Πρωταγωνιστής στην γκάφα με την είδηση μαϊμού. Η απόφαση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστου Σπίρτζη, αφορά αποκλειστικά και ΜΟΝΟ στον καθορισμό του είδους της διαγωνιστικής διαδικασίας για τη χορήγηση δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων. Στόχος είναι η παροχή δημόσιων δικτύων ή και διαθέσιμων στο κοινό υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών στη ζώνη των 24,5 έως 26,5 GHz. Η απόφαση υπεγράφη κατόπιν σχετικής εισήγησης της ΕΕΤΤ και καλύπτει αποκλειστικά και μόνο τις ανάγκες κινητής τηλεφωνίας. Γεγονός που ισχύει από το 2000 για το συγκεκριμένο φάσμα. Πρόκειται απλά και μόνο για ανανέωση των σχετικών αδειών των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Σημειώνεται επίσης, ότι βάσει του Εθνικού Κανονισμού Κατανομής Ζωνών Συχνοτήτων, στο προαναφερθέν φάσμα δεν μπορούν να λειτουργήσουν ραδιοφωνικοί σταθμοί».

Λάθη συμβαίνουν, αλλά τώρα τελευταία είναι έκδηλη η ανησυχία του Σταύρου Θεοδωράκη για το πολιτικό του μέλλον και το μέλλον του εγχειρήματος που λέγεται Ποτάμι. Προσπαθεί κάθε μέρα να βρει ένα κυβερνητικό ατόπημα, λες και είναι ακόμα δημοσιογράφος ο οποίος πρέπει να παραδώσει στον εκδότη το καλό και αποκλειστικό ρεπορτάζ. Μόνο που είναι ο αρχηγός ενός κόμματος, του οποίου οι βουλευτές φεύγουν για άλλες… πολιτείες και άλλα κόμματα. Και αυτό δεν αντιμετωπίζεται με… ρεπορτάζ κατά της κυβέρνησης.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...