Μπορούσε και την νίκη στο φινάλε ο Ναυπακτιακός

Μπορεί οι γηπεδούχοι να ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και ίσως να είχαν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού την κατοχή της μπάλας και τις χαμένες ευκαιρίες , ο Ναυπακτιακός ήταν αυτός που δεν κατάφερε στο φινάλε να πάρει το τρίποντο μέσα σε μια καυτή έδρα αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση μετά τον κατα τα άλλα σημαντικό βαθμό σε μια έδρα που λίγοι θα περάσουν αλώβητοι.

Αναλυτικά

Στο πρώτο ημίχρονο κυρίαρχος του παιχνιδιού ο Τηλυκράτης προηγήθηκε στο 46΄με το γκολ του Τσόφλιου στέλνοντας την ομάδα του με άλλη ψυχολογία στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η πρώτη ευκαιρία ανήκει στον Τσόφλιο που έπειτα από οργανωμένη αντεπίθεση από τα δεξιά δεν κατάφερε να νικήσει τον Πετσίνη.

Στο 59΄ ξανά με αντεπίθεση ο Τηλυκράτης αυτή τη φορά με τον Τσέλα από τα δεξιά που βρίσκει τον Περιστέρι έξω από την μεγάλη περιοχή ο οποίος εκτελεί με κάλο σουτ αλλά η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι.

Η ομάδα του Στεφανίδη αν και έπαιξε κάλο ποδόσφαιρο ανά διαστήματα δεν κατάφερε να κλειδώσει το ματς και αυτό το πλήρωσε όταν ο Καζάνας στο 85΄υποδέχεται την μπάλα στην περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα για την ισοφάριση.

Στο 87′ ο ίδιος ο σκόρερ της φιλοξενούμενης ομάδας απείλησε τον Καλατζή με σουτ στην γωνία αλλά ο τερματοφύλακας του Τηλυκράτη έσωσε την εστία του βγάζοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Διαιτητής: Τσετσίλας Κωνσταντίνος

Βοηθοί: Φαλτακας Θεοδόσιος – Μωυσιάδης Βασίλειος

Τηλυκράτης (Μάρκος Στεφανίδης): Καλατζής, Νάκας, Καταγής Σ., Χριστογιάννης, Κολοβός (80′ Καταγής Γ.), Tόσκα, Τσέλα(71′ Μπελεβώνης), Περιστέρης, Τσόφλιος, Φράγκος(64΄Θώδης), Ντόβας(57΄ Μαστραντωνάκης)

Ναυπακτιακός Αστέρας (Δημήτρης Κάκκος): Πετσίνης, Καζάνας, Καλαμπόκας, Πέκες(89 Απεβλήθη), Θωμόπουλος, Θεοχάρης(85΄Τσεκούρας), Σταθόπουλος, Κόκας, Βαρουξάκης, Κονίδας, Ανδρεόπουλος(71΄ Γιαννόπουλος)

πηγή+photo: lefkadapress.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...