Μπορούσε τη νίκη ο Ατρόμητος.Φωτό

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ 2

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2

Πολύ καλός ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο είχε τον έλεγχο του αγών χάνοντας στο 15’ και στο 17 δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Μπανιά. Στο 20’ θα προηγηθεί στο σκόρ με τον Μπανιά να σκοράρει σε ακόμη ένα παιχνίδι. Στο 30’ οι γηπεδούχοι θα απαντήσουν και θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Στο 40’  με τον  συνήθη  ύποπτο Περικλή  Παπαποστόλου που θα πετύχει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο  πίσω από τη μεσαία γραμμή ο Ατρόμητος θα πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονο η ομάδα της Γαβαλούς θα ξεκινήσει καλύτερα και στο 52’ ο Μπούρδος  θα φέρει ξανά το παιχνίδι στα ίσα. Στο 57’ και στο 59’ Μπούρδος και Παπαδόπουλος θα χάσουν δύο καλές ευκαιρίες με τον του παίκτες του Ατρόμητου να απαντούν στο 60’  με τον Ζαχαρόπουλο. Στο 65’ μετά από  σέντρα ο Μπούρδος με προβολή δεν θα προλάβει να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα στο 80’ ο Ζαχαρόπουλος  θα βγάλει ωραία μπαλιά στον Αναγνωστόπουλο που βρέθηκε σε θέση τετ α τετ έχασε το κοντρόλ και την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν ξανά για τους φιλοξενούμενους με τον Μπανιά να εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας αλλά από πλάγια θέση πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

 Στο αγώνα με τον Κεραυνό Γαβαλούς αγωνίστηκε και ο Άγγελος Αλεξόπουλος που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων απουσίασε στους τελικούς του περσινού πρωταθλήματος αλλά και στα πρώτα τέσσερα επίσημα παιχνίδια του Ατρόμητου.

Το φίλμ του αγώνα

15’ Σέντρα Κάκκου Β. κεφαλιά Μπανιά άουτ.

17’ Σούτ του Μπανιά έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ

20’ Γκοοολ Ωραία συνεργασία Μπανιά και Σκανιά με το δεύτερο να κάνει κάθετη πάσα στο Μπανιά που έκανε ωραίο κοντρόλ πλάσαρε και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

30’ Γκοολ Εκτέλεση κόρνερ πιάστηκε στον ύπνο η άμυνα κοντινή κεφαλιά

40’ Γκοολ  Εκτέλεση φάουλ Παπαποστόλου από τη μεσαία γραμμή  η μπάλα στα δίκτυα.

52’ Γκοολ Σέντρα  προσπαθεί να διώξει ο Παπαποστόλου κοντράρει η μπάλα στρώνεται στο Μπούρδο γκολ

57’ Γυριστό σούτ του Μπούρδου μέσα στη περιοχή μπάλα άουτ.

59’ Δυνατό σούτ Παπαδόπουλου η μπάλα άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Καραδήμα.

60’ Ωραία συνεργασία του Μπανιά Αλεξόπουλου Ζαχαρόπουλου τελικός αποδέκτης ο τελευταίος η μπάλα λίγο άουτ.

65’ Σέντρα από αριστερά ο Μπούρδος προσπαθεί να κάνει την προβολή  χάνει τη μπάλα  που περνάει άουτ.

80’ Πολύ ωραία πάσα του Ζαχαρόπουλου βρίσκει τον Αναγνωστόπουλου σε θέση τετ α τετ χάνει το κοντρόλ και μοναδική ευκαιρία να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα.

90’ Λάθος  της άμυνας της Γαβαλούς ο Μπανιάς βρέθηκε σε πλάγια θέση και το σουτ που επεχείρησε χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων .

004.jpg005-001.jpg005.jpg006.jpg009.jpg015.jpg019.jpg

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...