Μπουλές:Kαραμπινάτη περίπτωση ψευδούς προβολής θέσεων συνειδητά-Το σήριαλ με τις προσλήψεις στην ΚΕΔΝ στο δημοτικό συμβούλιο (Vid)

Τη δική του θέση για την ανακοίνωση Κοτσανά περί πρόσληψης συγγενικού προσώπου αντιδημάρχου σε δομή του δήμου Ναυπακτίας ανέπτυξε ο επικεφαλής της Α.Δ.Κ.Ν.Γιάννης Μπουλές.

Ότι έγινε,έγινε από την προηγούμενη διοίκηση.Από τα πρόσωπα που βρίσκονται ακόμα στις θέσεις τους χωρίς να έχουν αλλάξει.”Ως προ τι λοιπόν η αναφορά για μαγειρέματα των τριων (Γκίζα-Μπουλέ-Τσουκαλά) που αναφέρεται μέσα στην ανακοίνωση του πρώην αντιδημάρχου; διερωτήθηκε ο κ.Μπουλές.Αν κάτι λοιπόν δεν έγινε σωστά,αυτό δεν έγινε από τους ανθρώπους της προηγούμενης δημοτικής αρχής της οποίας μέλος ήταν και ο πρώην αντιδήμαρχος.Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως ότι έγινε,έγινε σωστά.Με πίνακα κατάταξης των υποψηφίων από το 2018.Η ανακοίνωση λοιπόν αυτή (του κ.Κοτσανά) είχε δύο στοιχεία.Πρώτον ότι γνώριζε τα στοιχεία,προσπαθώντας να μειώσει την τιμή και την υπόληψη όλων όσω βρίσκονται στη συνεργασία αυτή συνειδητά.Η απάντηση που βγήκε δεν επιδέχεται αμφισβήτηση,γιαυτό και δεν υπήρξε απάντηση.

Η κοινωνία τόνισε ο κ. Μπουλές πολύ σωστά είναι ευαίσθητη στο θέμα της λειτουργίας των δημόσιων φορέων.Και όσο αυτή η ανακοίνωση υπήρχε στο διαδίκτυο,η κοινωνία συζητούσε για το τι ακριβώς έγινε μέχρι που βγήκε η ανακοίνωση των τριών που έβαζε τα πράγμα στη θέση τους.Η αλήθεια είναι το ζητούμενο.Να είμαστε αυστηροί στην κριτική αλλά να είναι αληθινή.Εδώ μιλάμε για καραμπινάτη περίπτωση ψευδούς προβολής θέσεων συνειδητά.

Είμαστε πάρα πολύ αυστηροί στη διαδικασία που έχει επιλέξει η εταιρία αυτή,γιατί δεν είναι μόνο με τη διαδικασία ΑΣΕΠ αλλά και εκτός ΑΣΕΠ.Τα ατόμα αυτά είναι από την κατηγορία επιλογής εκτός ΑΣΕΠ με κριτήρια και συνέντευξη που εσείς βάλατε,εσείς την ψηφίσατε και την υλοποιήσατε.Και κατά συνέπεια,μέχρι να αναλάβουμε σεβαστείτε τουλάχιστον το δικό σας έργο είπε ο κ. Μπουλές κλείνοντας την εισήγησή του.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...