Μπροστά η Κλίντον σύμφωνα με νέες δημοσκοπήσεις

Κλίντον

ΣΤΟ 5% ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ                                                                                                         

Μόλις τέσσερις μέρες πριν τις προεδρικές εκλογές, η Χίλαρι Κλίντον εμφανίζεται να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα, της τάξης του 5%, έναντι του Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν χθες.

Εκείνη που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Reuters, και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ, καταγράφει προβάδισμα της Χίλαρι κατά 5%, με το 44% των πιθανών ψηφοφόρων να τάσσεται υπέρ της και το 39% υπέρ του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου.

Η δημοσκόπηση του τηλεοπτικού δικτύου Fox News, δείχνει την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ να προηγείται με δύο ποσοστιαίες μονάδες (45% – 43%), ενώ η δημοσκόπηση των Washington Post και ABC News καταγράφει προβάδισμα 4% της Κλίντον έναντι του Τραμπ (47% – 43%).

Μάλιστα, η εφημερίδα αναφέρει ότι το προβάδισμα της υποψήφιας των Δημοκρατικών βρίσκεται “εντός του ορίου στατιστικού λάθους”.

Τέλος, μια τέταρτη έρευνα γνώμης δίνει ποσοστά 46% για την Κλίντον, έναντι 44% για τον Τραμπ.

Παρά το προβάδισμά της σε εθνικό επίπεδο, η Κλίντον εμφανίζεται να έχει απωλέσει το προβάδισμα σε μια σειρά από πολιτείες, σύμφωνα με μια ξεχωριστή δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το ινστιτούτο Ipsos.

Σύμφωνα με αυτή την σφυγμομέτρηση, κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, το προβάδισμα της υποψήφιας των Δημοκρατικών στην Φλόριντα, την Βόρεια Καρολίνα και το Μίσιγκαν εξανεμίστηκε και πλέον η πρόβλεψη στις προαναφερθείσες – κρίσιμες για το τελικό αποτέλεσμα – πολιτείες θεωρείται επισφαλής.

Παρόλα αυτά το ινστιτούτο αναφέρει πως η Κλίντον έχει 90% πιθανότητες να κερδίσει τις εκλογές.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...