Μπροστά στις εκλογές (4-12-2018) για νέο Δ.Σ της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας

Συναδέλφισσα αναπληρώτρια και συνάδελφε αναπληρωτή,

σε καλούμε να συμμετέχεις στη Γενική συνέλευση της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νιας 4-11-2018 στο Αγρίνιο για να πάρουμε αποφάσεις αγώνα για την μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών χωρίς διακρίσεις και να δεις από πρώτο χέρι τις θέσεις όλων αυτών που σου ζητούν τη ψήφο σου.

Η στήριξη της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ [ ΑΕΚ ] – πέρα από χρώματα και κομματικούς συναισθηματισμούς – στις εκλογές (4-12-2018) για νέο Δ.Σ της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας – είναι πλέον μονόδρομος,  μαζί μπορούμε να παλέψουμε κόντρα στον αρνητικό συσχετισμό για μια ΕΛΜΕ, που δε θα κάνει τεμενάδες στη διοίκηση και την κυβέρνηση, δε θα είναι το μακρύ χέρι του κράτους. Θα προασπίζει αταλάντευτα και μαχητικά τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών, των εργαζομένων, του λαού, της δημόσιας εκπαίδευσης, που θα οργανώνει, θα συντονίζει, θα  πρωτοστατεί!

Δεν έχουμε ανάγκη από το συνδικαλισμό που εμφανίζεται κάθε εκλογές ως «πονηρός πολιτευτής» για να καταγραφεί σε ψήφους αλλά αμέσως μετά εξαφανίζεται από κάθε συλλογική διαδικασία του σωματείου, από κάθε μάχη που απαιτεί σύγκρουση με την εξουσία και τη διοίκηση!

Έχουμε όμως ανάγκη ένα εργασιακό σωματείο, ιδιαίτερα στη σημερινή πολιτική και οικονομική συγκυρία, όπου θα λειτουργεί με αμεσοδημοκρατικό τρόπο, με επιτροπές αγώνα και Γεν. Συνελεύσεις.

Αγωνιζόμαστε για ένα ακηδεμόνευτο εκπαιδευτικό κίνημα, που θα παλεύει ενάντια στα μνημόνια, την ΕΕ και το ΔΝΤ, το κεφάλαιο και την κυβέρνηση και κάθε διαχειριστή της ίδιας πολιτικής.

Μπορούμε να κάνουμε μαζί την ανατροπή στις εκλογές της Β’ ΕΛΜΕ στις 4 Δεκεμβρίου 2018.

Είμαστε οι συνδικαλιστική κίνηση που συμβάλλαμε ειδικά φέτος αποφασιστικά να αλλάξουν οι προτεραιότητες της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας

Αγρίνιο 28-11-2018

Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών τώρα!

Από την ΑΕΚ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...