Μυστικά κονδύλια και στη… μετανάστευση!

Μυστικά κονδύλια και στη… μετανάστευση!
Μυστικά κονδύλια και στη… μετανάστευση!


02/05/2020 – 10:08

Η κυβέρνηση θεσμοθετεί μυστικά κονδύλια στο …υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Στο άρθρο 55 του νομοσχεδίου που κατατέθηκε χθες, ο Υπουργός Νότης Μηταράκης θεσπίζει απόρρητα κονδύλια στο υπουργείο του! Έρχεται, δηλαδή, να παραχωρήσει στον εαυτό του με την παράγραφο 3 του άρθρου 55, το δικαίωμα να διαχειρίζεται ειδική απόρρητη πίστωση, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Από την αντιπολίτευση το γεγονός σχολιάζεται ως προσπάθεια «ο Υπουργός να μπορέσει το αμέσως επόμενο διάστημα να αναθέτει με πρόσχημα ‘ζητήματα εθνικής ασφάλειας κονδύλια σε ημέτερους».

Με δήλωση του ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς σημείωσε «Κι αν αναλογιστούμε, ότι, χωρίς καν μυστικά κονδύλια, έχουμε ήδη ζήσει τα…αφρόδιχτα (!) του κ. Στεφανή, που θα σταματούσαν τις ροές (αλήθεια, που χάθηκαν αυτά τα δίχτυα των 500.000 ευρώ;!), σκεφτείτε τι φαγοπότι ετοιμάζουν… Με ήδη προαναγγελθείσα μια πρωτοφανή οικονομική κρίση, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει απτόητη να κατασπαράζει ξεδιάντροπα το δημόσιο χρήμα.

Όπως ακριβώς έκαναν και το 2009, οδηγώντας το δημόσιο έλλειμμα στο 13%». Για να καταλήξει: Ο κ. Μηταράκης οφείλει άμεσα να την αποσύρει. Κι αν δεν το κάνει αυτός, τότε οφείλει να το κάνει ο αρχηγός του».

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...