Ξεκίνησαν άτυπα οι “ζυμώσεις” στο πολιτικό πεδίο στη Ναύπακτο με τη συμπλήρωση δύο ετών διοίκησης της παρούσας δημοτικής αρχής.

Οι βολιδοσκοπήσεις δίνουν και παίρνουν,όπως και οι προοπτικές “νέων” συνεργασιών με φόντο τις εκλογές του 2023.

Αφορμή,τραπέζι για τρεις πριν δύο βράδια,οι οποίοι εξέτασαν την παρούσα κατάσταση όπως αυτή τείνει να διαμορφωθεί στο δήμο Ναυπακτίας ,καθώς και τις προοπτικές που μπορούν να διαμορφώσουν ένα νέο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ τους.Ωστόσο,σ’αυτή την προοπτική υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες,οι οποίες με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μπορούν να αμβλυνθούν.Και αυτή ήταν μία πρώτη προσέγγιση προς ένα μυοχαλαρωτικό μασάζ μεταξύ τους.

Άλλωστε η εικόνα και οι συμπεριφορές μέσα στο δημοτικό συμβούλιο μεταξύ των μερών δεν κρύβονται,όποτε πολύ εύκολα θα εξαχθούν τα ανάλογα συμπεράσματα.

Προς το παρόν βρισκόμαστε σε ένα προκαταρκτικό στάδιο αναζήτησης μια κοινής συνισταμένης συννενόησης.Αν αυτή τελικά μετεξελιχθεί σε συνεργασία ανοιχτά και ξάστερα,μένει να το δούμε.Ο καιρός γαρ εγγύς,καθότι ο πολιτικός χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός.Ακόμα κι αν κάποιοι θεωρούν,ότι είναι νωρίς για το οτιδήποτε.

Ας περιμένουμε….



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...