Μόνιμη ρύθμιση για όλα τα χρέη

Μόνιμη ρύθμιση για όλα τα χρέη
Μόνιμη ρύθμιση για όλα τα χρέη


22/10/2019 – 17:06

 

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ που εξήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη μόνιμη ρύθμιση των οφειλών προς τις τράπεζες από φυσικά πρόσωπα και εταιρείες πρέπει να εφαρμοστεί και για τα χρέη σε δημόσιο και εφορίες.

ΧΩΡΙΣ τη διαμεσολάβηση δικηγόρων και λογιστών το ηλεκτρονικό σύστημα να υπολογίζει με βάση τα εισοδήματα και τους ισολογισμούς των εταιρειών τη ρύθμιση των οφειλών.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για ένα δίκαιο σύστημα αφού δεν μπαίνει ανθρώπινο χέρι αποκλείοντας κάθε απόπειρα συναλλαγής ή ευνοϊκής μεταχείρισης.

ΜΙΑ μόνιμη αυτοματοποιημένη ρύθμιση θα έδινε ανάσα σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που βρίσκονται σε κατάσταση ομηρίας.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ αυτή θα γέμιζε τα δημόσια ταμεία που σήμερα δεν εισπράττουν δεκάρα τσακιστή γιατί όλες οι απόπειρες για ρυθμίσεις ήταν απαγορευτικές για τη συντριπτική πλειοψηφία των οφειλετών.

ΑΚΟΜΑ και οι Θεσμοί άρχισαν να κατανοούν ότι ουκ αν λάβεις εκ του μη έχοντος και γι΄ αυτό συναινούν σε ένα σχέδιο μόνιμης αυτοματοποιημένης ρύθμισης που θα δίνει τη λύση ανάλογα με τη δυνατότητα του κάθε πολίτη ή της εταιρείας.

ΒΕΒΑΙΩΣ το σύστημα αυτόματης ρύθμισης θα προβλέπει μεγάλες διαγραφές οφειλών σε όσους αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους που δημιουργήθηκαν στα χρόνια των εφιαλτικών μνημονίων.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...