Μόνος στην δεύτερη θέση ο Πανιώνιος

Δεν… αποχωρίζεται την δεύτερη θέση της κατάταξης ο Πανιώνιος, μετά τη σημερινή του νίκη επί του Ηρακλή με 1-0 στη Νέα Σμύρνη.

Οι «κυανέρυθροι», χωρίς να πιάσουν καλή απόδοση, έφτασαν στο τέταρτο «τρίποντο» στα πέντε τελευταία παιχνίδια (έχουν και μία ισοπαλία) και μείωσαν τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο -9, αλλά με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ένα ματς λιγότερο (στις 19:30 με την ΑΕΚ).

Η αποβολή του Σαραμαντά στο 32΄ (απευθείας κόκκινη για επικίνδυνο παίξιμο στον Σιώπη) έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα, καθώς επτά λεπτά μετά ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ με τον Μπεν, γκολ, που έμελλε να χαρίσει στους γηπεδούχους τη νίκη.

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε για περισσότερο από μία ώρα με παίκτη λιγότερο ο Ηρακλής, πάλεψε όσο μπορούσε στο β΄ ημίχρονο και στο 88΄ έχασε απίστευτη ευκαιρία με τον Πασσά για το 1-1. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έμεινε στην προτελευταία θέση και το έργο της για παραμονή δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Β.Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (60′ Λάμπρου), Φούντας (77′ Μαχμούτιβιτς), Σαββίδης (84′ Καθάριος), Μπεν.
 
Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντας, Στάμου (27′ Ζιαμπάρης), Ιντζόγλου, Λεάντρο, Δώνης (82′ Πασάς), Τζανετόπουλος, Γροντής (46′ Καραγκούνης), Μοντέιρο, Αργυρόπουλος, Περόνε.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/271488-Monos-sten-deytere-these-o-Panionios ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...