Μόνο στο Σαν Φρανσίσκο: 450 € κέρδος για να σε δείρουν δύο γυμνά μοντέλα…

Μπορεί εδώ στην Ελλάδα να μας φαίνεται προχωρημένο ή ακόμα και περίεργο αλλά στο Σαν Φρανσίσκο της Αμερικής είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ο λόγος για πολλές εταιρίες παραγωγής ταινιών πορνό οι οποίες εδρεύουν στο Σαν Φρανσίσκο και οι οποίες λειτουργούν κανονικά και με τον νόμο σαν φυσιολογικές επιχειρήσεις και οι οποίες παρέχουν τις υπηρεσίες τους και ζητούν προσωπικό για δουλειά χωρίς να κρύβονται ή να… ντρέπονται.

Μάλιστα μία από τις κορυφαίες του χώρου έχει αγοράσει ολόκληρο πύργο στο κέντρο της πόλης και ο οποίος αντιστοιχεί σε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του faroslive.com η συγκεκριμένη εταιρία προωθεί τις ταινίες και τις φωτογραφίες της μόνο μέσω ίντερνετ ενώ διαθέτει μία ιστοσελίδα με όλες τις πληροφορίες που μπορεί να επιθυμεί να διαβάσει ο χρήστης.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι η κατηγορία «Εργαστείτε μαζί μας» όπου η εταιρία ζητά συνεχώς γυναίκες και άνδρες προκειμένου να παίξουν σε ταινίες σαδομαζοχιστικού περιεχομένου ενώ υπάρχει αναρτημένος και ο κατάλογος αποδοχών. Δείτε αποδοχές για να συμμετέχει κάποιος σε γυρίσματα περίπου 4-5 ωρών.

Γυναίκα με γυναίκα  350 € – 850 € (ανάλογα το είδος επαφής)

Άνδρας με γυναίκα 450 € – € 1000 (ανάλογα με το είδος επαφής)

Υπάρχουν δε κατηγορίες τιμών για όργια με τραβεστί, γκέι και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους! Για παράδειγμα ένας άντρας μπορεί να λάβει 450€ προκειμένου να τον δείρουν 2 μοντέλα στα πλαίσια των γυρισμάτων της ταινίας.

The post Μόνο στο Σαν Φρανσίσκο: 450 € κέρδος για να σε δείρουν δύο γυμνά μοντέλα… appeared first on Faros Live.

Faros Live » Περίεργα



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...