Μύλος με τους ξένους του ΠΑΟ στον ημιτελικό του Κυπέλλου

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, και επικρατεί ένα… μπάχαλο, σχετικά με το πόσοι ξένοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος, η ΓΣ του ΕΣΑΚΕ, πέρασε την πρόταση για το δικαίωμα συμμετοχής έξι ξένων, η οποία θα ίσχυε από τον δεύτερο γύρο της κανονικής περιόδου. Ο πρώτος τελειώνει στις 7 Ιανουαρίου, ενώ ο δεύτερος ξεκινά στις 21 του ίδιου μήνα.

Όμως η αναμέτρηση του Κυπέλλου θα διεξαχθεί ενδιάμεσα αυτών των ημερομηνιών. Στις 16 Ιανουαρίου. Έτσι, όλοι ψάχνουν να δουν τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, αφού υπάρχει ένα κενό στον κανονισμό.

Από τη μία αυτός λέει πως οι αλλαγές γίνονται μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου και από την άλλη ο Ολυμπιακός αναμένεται να αντιδράσει, αφού πρόκειται για μια αναμέτρηση που πιθανότατα θα κρίνει έναν τίτλο σε σημαντικό βαθμό.

Τα νομικά επιτελεία των ομάδων, της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ, ψάχνουν να βρουν τι ακριβώς μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση, την ώρα που το πιθανότερο σενάριο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί πλήρης στο ΣΕΦ.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...