Νάντια Μπουλέ: «Αν επηρεαζόμουν από τα όσα ακούω θα έπρεπε να κάτσω σπίτι μου!»

Νάντια Μπουλέ: «Αν επηρεαζόμουν από τα όσα ακούω θα έπρεπε να κάτσω σπίτι μου!»
Η Νάντια Μπουλέ βρίσκεται για ακόμα μια φορά σε μια δημιουργική φάση της ζωής της μοιράζοντας τον χρόνο της ανάμεσα στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή της στον Easy 97,2 αλλά και στις πολύωρες πρόβες για το «Fame».. Και η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να μην την πετύχεις σε μια τέτοια φάση γιατί για τη Νάντια ο χρόνος είναι δημιουργία.

Την έχουμε απολαύσει να παρουσιάζει, να τραγουδάει και να χορεύει ενώ τώρα ήρθε η ώρα να μας εντυπωσιάσει και στο θεατρικό σανίδι μέσα από το musical “Fame” . Και είμαστε σίγουροι πως θα το κάνει γιατί η Νάντια ξέρει να δουλεύει σκληρά για ό, τι καταπιάνεται αλλά και να βάζει όλη της την αγάπη σε αυτό.. Στην συνέντευξη που μας παραχώρησε μιλάει για το «Fame», τα πικρόχολα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς, την οικονομική κρίση, σχολιάζει το twitter και μοιράζεται μαζί μας τις αγαπημένες της συνήθειες.

Σε τι φάση σε πετυχαίνω;
Σε μια φάση προετοιμασιών για το Fame.Το τελευταίο δίμηνο, κάνουμε καθημερινές εντατικές πρόβες γιατί ξεκινάμε στις 12-12-12 στο Θέατρον του ελληνικού κόσμου. Είναι μια παραγωγή με πάρα πολλές απαιτήσεις και χρειάζεται έντονη προετοιμασία και συνεχόμενες πρόβες. Παράλληλα, έχω ξεκινήσει εκπομπή σε ένα καινούριο ραδιόφωνο, στον Easy 97,2, αναλαμβάνοντας την πρωινή ζώνη των 06:00 – 10:00 μαζί με τον Άρη Καβατζίκη. Κάνουμε ένα πρωινό που έχει ενημέρωση, ψυχαγωγία, όσα πρέπει κανείς να ξέρει στο ξεκίνημα της ημέρας του και soft μουσική που μου αρέσει πολύ.
Το «Fame» ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα σε μια εποχή που δεν ενδείκνυται για musical αλλά που όπως φαίνεται έχουν γίνει αρκετά.

Μίλησε μου λίγο για το «Fame»..
Είναι το γνωστό σε όλους μας και θρυλικό Fame που την δεκαετία του 80’ ήταν το πιο δημοφιλές σίριαλ και στη συνέχεια έγινε και ταινία και musical. Πήρε πολλά βραβεία, αγαπήθηκε από το κοινό και επιτέλους ήρθε για πρώτη φορά και στην Ελλάδα σε μια εποχή που δεν ενδείκνυται για musical αλλά που όπως φαίνεται έχουν γίνει αρκετά. Έγινε το Chicago, θα γίνουν από όσο ξέρω οι Δαίμονες και εμείς ξεκινάμε και είμαστε η νεανική πρόταση.
Όταν σου έγινε η πρόταση για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είπες αμέσως το ναι;
Πολύ εύκολα και με πολύ ενθουσιασμό. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μου μέσα σε musical αλλά όταν το συζητήσαμε με τη Θέμιδα Μαρσέλλου και μιλήσαμε για τον ρόλο, το όλο concept και την παραγωγή, ενθουσιάστηκα! Το musical έχει πολλές απαιτήσεις καθώς πρέπει να γίνει ένας πολύ καλός συνδυασμός τραγουδιού, χορού και πρόζας.

Η αλήθεια είναι ότι είσαι ένα από τα άτομα που τους αρέσει να σχολιάζουν με μια δόση κακίας και πάντα βρίσκουν κάτι να σχολιάσουν.. Σε έχει κάνει ποτέ αυτό να σκεφτείς διπλά πριν κάνεις ένα νέο επαγγελματικό βήμα σκεπτόμενη τα όσα θα ακολουθήσουν;
Όχι. Αν λειτουργούσα έτσι θα έπρεπε να καθίσω στο σπίτι μου, να μην κάνω τίποτα και να ασχολούμαι με όσα λένε οι άλλοι. Δε θεωρώ πως αυτός είναι ο σωστός τρόπος και η σωστή οδός σε οποιοδήποτε επάγγελμα και σε οποιοδήποτε άνθρωπο. Ισχύει όμως αυτό που λες ότι υπάρχει μια διάθεση να γίνονται περίεργα σχόλια. Για παράδειγμα κάτι που μου έκανε πρόσφατα εντύπωση είναι το ότι συζητάγαμε με την Θέμιδα Μαρσέλλου για όλα αυτά τα σχόλια και από πού πηγάζουν καθώς εκείνη δεν μπορούσε να κατανοήσει όλη αυτή την κατάσταση. Όταν λοιπόν αποχώρησε η Άντα Λιβιτσάνου από την παράσταση, για προσωπικούς της λόγους, με πήρε η Θέμις τηλέφωνο να μου πει πως την κάλεσαν για να την ρωτήσουν αν η Άντα έφυγε επειδή τσακώθηκε μαζί μου και εκείνη απόρησε από πού προέκυψε κάτι τέτοιο. Τότε μου είπε πως κατάλαβε τι προσπαθούσα να της εξηγήσω γιατί της έκανε εντύπωση εφόσον γνωρίζει πόσο χαμηλών τόνων είμαι να υποθέσει κανείς κάτι τέτοιο από το πουθενά. Εν τω μεταξύ εγώ με την Άντα κάνω και παρέα.. Από ένα σημείο και μετά είναι κουραστικό να ακούς τι λένε οι άλλοι και να επηρεάζεσαι. Εμένα με ενδιαφέρει να είναι οι συνεργάτες μου ευχαριστημένοι από εμένα και το αποτέλεσμα και δεν δίνω βάση στα λεγόμενα του οποιουδήποτε.
Τα κακεντρεχή σχόλια που ακούω δεν με κάνουν να σκεφτώ διπλά πριν κάνω ένα νέο βήμα γιατί αν λειτουργούσα έτσι θα έπρεπε να καθίσω στο σπίτι μου, να μην κάνω τίποτα και να ασχολούμαι με όσα λένε οι άλλοι.

Τον τελευταίο καιρό έχουν ηρεμήσει λιγάκι μαζί σου όμως… Πως τα κατάφερες;
Νομίζω ότι η επιτυχία του Black Out, τους έκανε να ηρεμήσουν. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία δύο χρόνια είχα περάσει λίγο δύσκολα από τα διάφορα σχόλια γιατί δεν ήθελα ο κόσμος να επηρεάζεται από μια τέτοια εικόνα και ευτυχώς είναι κάτι που δεν συμβαίνει όταν με γνωρίζουν από κοντά.

Ποιος είναι ο ρόλος σου στο Fame;
Κάνω τη Σερίνα, μια μαθήτρια της σχολής που θέλει να γίνει ηθοποιός. Είναι ένα πολύ ταλαντούχο αλλά και χαμηλών τόνων κορίτσι. Έρχεται στη σχολή λίγο φοβισμένη όταν μπαίνει σε αυτό τον χώρο που τόσο θαυμάζει αλλά δεν γνωρίζει. Μέσα στη σχολή συναντά τον Nick τον οποίο και ερωτεύεται παράφορα. Προσπαθεί να κάνει ό, τι περνάει από το χέρι της για να του τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον του αλλά εκείνος την αγνοεί.

Έχεις κοινά με το ρόλο της Σερίνα;
Θεωρώ πως είμαι χαμηλών τόνων άνθρωπος, όπως επίσης ότι θέλω τον χρόνο μου με τους ανθρώπους για να μπορέσω να βρω τις ισορροπίες μου και να ανοιχτώ, οπότε όσον αφορά σε αυτά, μοιάζω με τη Σερίνα. Από εκεί και πέρα η Σερίνα προσπαθεί απεγνωσμένα να κεντρίσει το ενδιαφέρον του Nick και αυτό είναι κάτι που δε θα έκανα ποτέ γιατί είμαι λίγο της παλιάς σχολής. Περιμένω τον άνδρα να μπει στη διαδικασία να κινήσει τα νήματα γιατί θεωρώ πως αυτός είναι ο ρόλος του.
Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία δύο χρόνια είχα περάσει λίγο δύσκολα από τα διάφορα σχόλια γιατί δεν ήθελα ο κόσμος να επηρεάζεται από μια τέτοια εικόνα και ευτυχώς είναι κάτι που δεν συμβαίνει όταν με γνωρίζουν από κοντά.

Σε έχουμε ακούσει να τραγουδάς υπέροχα και σε έχουμε θαυμάσει να χορεύεις στο Dancing With The Stars.. Με την πρόζα δυσκολεύτηκες;
Η πρόζα είναι όντως εντελώς καινούρια για εμένα και ήταν κάτι που με άγχωνε από την αρχή. Εδώ όμως έπαιξε το σημαντικό ρόλο η Θέμις Μαρσέλλου που είναι τόσο καλή και σε μπορεί να σε ενεργοποιεί και σε ξεκλειδώνει. Μάλιστα μου έλεγε η Θέμις πως στη Σερίνα δίνω μια πιο κωμική πλευρά παρά δραματική και αυτό είναι κάτι που δεν είχα φανταστεί για εμένα ποτέ. Οπότε ο ρόλος της έχει γίνει κωμικός γιατί θεωρώ πως έχει πολύ πλάκα αυτός ο ρόλος καθώς μέσα στην αφέλειά της είναι πολύ αστεία και έτσι συνειδητά το πήγαμε προς τα εκεί.

Ποια είναι η σχέση σου με τους άλλους συντελεστές του musical;
Πριν ξεκινήσουμε ήξερα μόνο τον Ησαΐα και την Άντα. Τα υπόλοιπα παιδιά τα γνώρισα εδώ αλλά ήταν πολύ εύκολο να δέσουμε και να συνεργαστούμε. Είναι όλοι πολύ νέοι σε ηλικία και μας αρέσουν κοινά πράγματα. Τραγουδιστές, μουσικοί, χορευτές και ηθοποιοί με ένα κοινό , την αγάπη μας για το musical.

Η Άντα Λιβιτσάνου αποχώρησε για προσωπικούς της λόγους. Πόσο εύκολο ήταν για εσάς να συνεχίσετε μετά και να προσαρμοστείτε;
Στην ουσία έγινε μια αντικατάσταση και πήρε τον ρόλο της η Άννα Φιλιππάκη η οποία ήταν στο θίασο αλλά είχε μικρότερο ρόλο. Έπρεπε σίγουρα να ανεβάσουμε λίγο παραπάνω μηχανές και κυρίως η Θέμις με την Άννα που δουλέψανε μαζί στα λόγια της και ο Ζαν Μπατίστ που στην παράσταση είναι το αγόρι της Άντας. Στην αρχή πάθαμε σοκ με την αποχώρηση καθώς δεν περιμέναμε να φύγει αλλά από την στιγμή που ήταν δικιά της η απόφαση είναι απόλυτα δεκτό.
Η Σερίνα προσπαθεί απεγνωσμένα να κεντρίσει το ενδιαφέρον του Nick και αυτό είναι κάτι που δε θα έκανα ποτέ γιατί είμαι λίγο της παλιάς σχολής. Περιμένω τον άνδρα να μπει στη διαδικασία να κινήσει τα νήματα γιατί θεωρώ πως αυτός είναι ο ρόλος του.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου κομμάτι στο show;
Μου αρέσει αυτό που λέω εγώ, το «Let’s Play A Love Scene» γιατί είναι ένα τραγούδι – musical και μου αρέσουν τα τραγούδια της Maybel και του Jo.

Και σε λίγες μέρες έχετε την πρεμιέρα σας..
Ξεκινάει την Τετάρτη 12-12 και θα είμαστε από Τετάρτη μέχρι Κυριακή στο Θέατρον του Ελληνικού Κόσμου. Τα εισιτήρια ξεκινάνε από πολύ χαμηλές τιμές και έχουν διάφορες κατηγορίες. Θέλουμε πολύ να έρθει ο κόσμος γιατί είναι μια καλή ευκαιρία και για αυτούς και για εμάς!

Πηγαίνοντας στην άλλη επαγγελματική σου πλευρά, που σε βρίσκουμε τηλεοπτικά;
Είμαι στον Ant1 και έχουμε κάνει γυρίσματα για το «Μεγαλύτερο Παιχνίδι του Κόσμου», που είναι μια γαλλική παραγωγή στην οποία συμμετέχει και για πρώτη φορά και η Ελλάδα!

Έχουμε ακούσει να το παρομοιάζουν με τα «Παιχνίδια χωρίς σύνορα».. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Έχει κάποια κοινά στοιχειά αλλά δεν είναι ίδιο. Εικοσιτέσσερις παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με άλλες χώρες μέσα από πολύ αστείες και απαιτητικές καταστάσεις. Φοράνε τεράστιες στολές, πέφτουν μέσα σε πισίνες, υπάρχει ταυρομαχία σε κανονική αρένα, πτώσεις, ευτράπελα και πολύ γέλιο. Το πρόγραμμα θα το δούμε λογικά από τη νέα σεζόν, χωρίς όμως να ξέρω σίγουρα πότε.

Ολόκληρη η συνέντευξη της Νάντιας Μπουλέ στο tralala.gr

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...