Νέα ήττα για τον Ηρακλή Αστακού…

Σε ήττα οδηγήθηκε για άλλη μια αγωνιστική ο Ηρακλής Αστακού αυτή τη φορά από την ομάδα του ΠΑΟ ΔΟΞΑ Καινούριου μέσα στο γήπεδο του Αστακού. Ο Ηρακλής είχε την υπεροχή μέσα στο γήπεδο έναντι της ΠΑΟ ΔΟΞΑΣ αλλά ατύχησε στην συνέχεια να διεκδικήσει τους βαθμούς της νίκης μετά από μια σειρά κακών συγκυριών για την ομάδα του Αστακού.

Το αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ των φιλοξενουμένων στο 35′ από τον διαιτητή Λιόνα , το χαμένο πέναλτι υπέρ της ομάδας του Ηρακλή στο 45′ , λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου , ο τραυματισμός για δεύτερη φορά του Γ.Κοτρότσου, η μετέπειτα κακή ψυχολογία και το άγχος των παιχτών μας συντέλεσαν στην τελική ήττα για τον Ηρακλή.
Αναλυτικά, ο Ηρακλής ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και γρήγορα πήρε το επάνω χέρι στην κατοχή μπάλας έναντι της ομάδας του Καινούριου.

Λάθη υπήρχαν για άλλη μια φορά στην συνεργασία μεταξύ των παικτών του Ηρακλή όμως πάρα ταύτα η ομάδα έδειξε ότι θα κυριαρχούσε σε όλον τον αγώνα αφού το Καινούριο ακολουθούσε απλά το παιχνίδι του Ηρακλή.
Τα αίματα άναψαν στο 34′ όταν ο διαιτητής Λιόνας υπέδειξε αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ της ΠΑΟ ΔΟΞΑΣ Καινούριου όταν από ένα κόψιμο της μπάλας από τον Ι.Γκάτση στην μικρή περιοχή , ο επιθετικός της ΔΟΞΑΣ έπεσε επάνω στον παίκτη του Ηρακλή.

Το πέναλτι χτυπήθηκε από τον Π. Καρρόπουλο κι έγινε το 0-1 , που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
Μετά από αυτό η ομάδα μας πίεσε και μόλις ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου κέρδισε πέναλτι όταν μετά από άσχημο τάκλιν του αντιπάλου ο Γ.Κοτρότσος έπεσε στο χόρτο της μικρής περιοχής της ΔΟΞΑΣ.

Το πέναλτι χτυπήθηκε από τον Γ.Μπαρμπαρούση αλλά ατύχησε όταν ο τερματοφύλακας Ευθυμίου έπεσε στη σωστή γωνία και μπλόκαρε τη μπάλα. Το ήδη βεβαρυμένο κλίμα ήρθε να σκιάσει επιπλέον και ο δεύτερος διαδοχικός τραυματισμός του Γ.Κοτρότσου που κέρδισε το πέναλτι αφού αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το γήπεδο την ίδια στιγμή.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής πίεσε πιο πολύ αλλά η κακή ψυχολογία μετά από τα συμβάντα του τελευταίου δεκάλεπτου του πρώτου ημιχρόνου , έδεσαν σαν βαρίδια τα πόδια των παιχτών του.
Διεκδίκησε το γκολ , δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες με μεγαλύτερη αυτή του Ο. Ταφάνι όταν σε άλμα του έπιασε την κεφαλιά στο 72′ και έστειλε την μπάλα στην οριζόντια δοκό του τέρματος του Ευθυμίου ενώ οι φίλαθλοι του Ηρακλή δεν πίστευαν για το πως χάθηκε η ευκαιρία να ισοφαρίσουν.
Με την λήξη του αγώνα το κλίμα ήταν βαρύ στα αποδυτήρια του Ηρακλή ενώ τα χαμόγελα των αντιπάλων ήταν εμφανή μετά την ανέλπιστη γι’αυτούς νίκη.

Πηγή:http://www.hraklhsast.com



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...