Νέα ήττα για τον Ναυπακτιακό

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 0

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ 2

Την ήττα γνώρισε για ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι ο Ναυπακτιακός Αστέρας αυτή την φορά απέναντι στην Α.Ε. Λευκίμμης. Η ομάδα του Φίλιππου Σχοινά είχε καλή απόδοση όμως για ακόμη μια φορά πλήρωσε τα λάθη της όταν στο 16′ η Λευκίμμη με τον Βέρμπη να εκμεταλλεύεται την ολιγωρία της άμυνας και από κοντά να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 0-1. Ο Ναυπακτιακός που είχε και αυτός τις δικές του στιγμές δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Στην επανάληψη οι παίκτες της Λευκίμμης θα φτάσουν και σε δεύτερο γκολ όταν ο Τουρμούσογλου θα πάρει μια εξαιρετική πάσα και από θέση τετ α τετ θα νικήσει τον νεαρό τερματοφύλακα Αναστασόπουλο. Στα θετικά του σημερινού παιχνιδιού η εξαιρετική παρουσία του Καραλή και του Γιαννόπουλου που έχει σταθεί στα δύσκολα στην ομάδα της πόλης του.

Στα αρνητικά ήταν η παρουσία των γνωστών αγνώστων της κερκίδας που αμαυρώνουν πάντα την όποια προσπάθεια γίνεται και μιλάμε για φίλαθλο που έβρισε ποδοσφαιριστή της ομάδας μετά από μια λάθος επιλογή. Να μην ξεχνιόμαστε αυτά δεν γίνονται μόνο όταν η ομάδα δεν τα πάει καλά αλλά γινόταν και όταν η ομάδα ήταν στις πρώτες θέσεις παλαιότερα χωρίς κάποιοι να σέβονται την προσπάθεια των διοικούντων. Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον ο καθένας μας θα βλέπει πιο ψύχραιμα τα πράγματα.

Ναυπακτιακός : Σχοινάς: Αναστασόπουλος, Τραγουλιάς(80’Ζωϊτάκης),Καφεντζής,Γιαννόπουλος, Φειδαίος,Πανταζής, Καραλής(65’Κωνσταντακόπουλος),Πετράτος,Αντωνιάδης,Σκούτας,Καραγιάννης(45’Σταθόπουλος)

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ: Κορομπόκης: Λέτσο,Καρβούνης,Ματσοβίλα,Κωστακιώτης,Πανταζής, Τουρμούσογλου(75’Λώμης), Πότσης,Παπαγεωργίου,Χατζηστάμου(Πουλημένος),Γαστεράτος(Γαρδικιώτης),Βέρμπης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...