Νέα ήττα για τον Φαέθων Γέφυρα.

Άσχημη εμφάνιση και ήττα (46-34) από τον Ποσειδώνα Παραλίας για το Φαέθων Γέφυρα Αντιρριου Συνέχεια στις ήττες και κυρίως στις κακές εμφανίσεις για τους “πράσινους” του Θάνου Ζάκκα, αυτη τη φορά από το Ποσειδώνα Παραλίας εκτός έδρας. Η Αντιρριωτικη ομάδα εμφανώς επηρρεασμένη από την αγωνιστική απραξία των εορτών που συνδυαστηκε με το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής ξεκίνησε νωθρα μένοντας πίσω με 9-0 στο σκορ χωρίς να μπορεί να βρεί λύσεις σε αμυνα, επίθεση και ρημπάουντς.

Το ημίχρονο εκλεισε 25-17 αλλά στην επανάληψη με το ξεκίνημα οι Αντιρριώτες μέσα σε ένα δίλεπτο έκλεισαν τη “ψαλίδα” και μπήκαν με 25-24 ξανα στο ματς. Σε ένα δύστοκο επιθετικά ματς που μαρτυρα και το τελικο σκορ, οι πράσινοι ήσαν τραγικά άστοχοι από τη γραμμή των βολών έχοντας ποσοστα κάτων των 30%!!! Οσες φορές συγκεκριμένα τους δόθηκε ευκαιρία να προσπεράσουν πήγε στράφι, και οι γηπεδούχοι έδειξαν πιο έτοιμοι για την νίκη. Αυτη η άγωνιστική έκλεισε τον ά γυρο που βρίσκει την Αντιρριωτικη ομάδα σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Διαιτητες Τσακαλογιάννης-Νερομυλιώτης

Τα 10λεπτα: 15-6, 25-17, 32-27, 46-34.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Π. (Στούμπανος): Μπιλιανης 9(1), Παπαδόπουλος 2, Πετούσης 7, Σταυρακας, Στούμπανος 6, Μανωλόπουλος, Κατσιγιάννης 3 (1), Ντρεου 2, Γκότσης, Φωτίου 4, Μπιλιανης 3 (1), Κοντογιωργας 5 (1).

ΦΑΕΘΩΝ ΓΕΦΥΡΑ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Ζάκκας): Δριβιλας 8, Κατσούδας 2, Μαργαρίτης 13 (2), Δελάρτας 5, Κόκλας 2, Παναγιωτόπουλος 3 (1), Μάρκος, Κουγιανός, Ιωάννου, Τσιμπούκης,Βρυώνης 1, Γεωργίου. Επόμενη αναμέτρηση για το Φαέθων Γεφυρα είναι την επομενη Τεταρτη 25/1 με τη Δυμη στην Κ.Αχαγια.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...