Νέα ήττα για το Τρίκορφο…Φωτό

Ακόμη μια ήττα που σπρώχνει την Α.Ε. Τρικόρφου στη Β’ ΕΠΣΝΑ η ομάδα του Ηρακλή πήρε μεγάλη  νίκη στο Δημοτικό γήπεδο Αντιρρίου με πέναλτι γκολ του Κοτρότσου και με ωραίο πλασέ του Μπαρμπαρούση. Η ομάδα του Τρικόρφου έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γιαβρούτα  στο 0-1 σε κενή εστία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά αστόχησε σε κενή εστία.

Το φιλμ του αγώνα:

5’ Δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Κοτρότσου Γ., μπλοκάρει με δεύτερη πρσπάθεια ο Φλωρόπουλος.

10’ Σέντρα του Γιαβρούτα Α.Γ., κεφαλιά του Γιαβρούτα Α.Ν., λίγο άουτ.

30’ Σέντρα του Κουκούτση, ο Μυτηλήνης Σ. κάνει την κεφαλιά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

50’ Ο Μπαρμπαρούσης Γ. από βαθιά μπαλιά φεύγει μόνος, περνάει τον Φλωρόπουλο, βγαίνει πολύ πλάγια  και κάνει το σουτ η μπάλα χτυπά στο δοκάρι και φεύγει άουτ.

73’ ΓΚΟΛ 0-1. Ο Μπαρμπαρούσης Γ. ανατρέπεται από τον Δημητρόπουλο και καταλογίζεται πέναλτι. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Κοτρότσος Γ.

78’ Κάθετη πάσα του Πετράκη, ο Γιαβρούτας Α.Ν. μόνος με τον Κουντούρη Ν. τον περνάει και σε κενή εστία από πλάγια θέση στέλνει τη μπάλα στα άουτ.

81’ ΓΚΟΛ 0-2. Με πλασέ ο  Μπαρμπαρούσης Γ. διπλασιάζει τα τέρματα του Ηρακλή.

 

ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ: Φλωρόπουλος, Κυρίτσης Γρ. (61’ Κυρίτσης Γ.), Κουκούτσης (86’ Κάκκος Α.), Μυλωνάς Χ., Δημητρόπουλος, Κάκκος Γ. (86’ Δεδότσης), Γιαβρούτας Α.Ν., Αναγνωστόπουλος, Γιαβρούτας Α.Γ., Πετράκης, Μυτηλήνης Σ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: Κουντούρης Ν., Κοτσίνης, Αργύρης Μ., Αργύρης Αλ., Ταφάνι, Γκάτσης, Κοτρότσος Γ. (86’ Σταμούλης), Κοτρότσος Θ. (88’ Κουντούρης Α.), Μαλιγιάννης, Μπαρμπαρούσης Γ., Μπαρμπαρούσης Δ.

 ....................................



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...